Sacher tort

Rețetă pentru Sacher Tort

Proces tehnologic

Blat

Se amestecă ingredientele la viteză mică timp de 5 min. Apoi se coace compoziția la 180ºC timp de 30min, se răceşte apoi se taie blatul pe lungime în 3 foi.


Crema

Se încălzeşte Whippak apoi se adaugă ciocolată drops şi se amestecă pană la omogenizare. Se lasă la răcit pană ajunge la o temperatura de aprox. 40ºC si apoi se folosește la aplicația dorită.


Glasaj

Se încălzeşte laptele apoi se adaugă ciocolată drops şi se amesteca pană la omogenizare,dupa care se amesteca usor cu Mirroir Glassage Noir prin paletare.


Umplere și finisare

Se aşeaza primul strat de blat peste care se întinde un strat de crema se întinde al doilea strat de blat care se umple cu un strat de Topfil Apricot, se adauga blatul urmator si se dă la frigider pentru răcire.

  • După răcire pe deasupra se foloseste glasaj. 
  • La final se ornează după preferinţă cu elemente de decor din ciocolată.

Sacher Tort

Autor: Diana Chiriță

Nivel complexitate

Nivel complexitate:  

Specificații

  • Torturi și prăjituri în straturi
  • Ciocolaterie
  • Ziua mamei
  • Dragobete
  • Crăciun

Produse folosite în realizarea rețetei

  • Wippak
  • Belcolade Noir Supreme
  • Topfil Apricot
  • Belcolade Noir Selection
  • Mirroir Glassage Noir
  • Carat Coverlux Dark
  • Carat Cover White

Descoperă

Rețete asociate