Pistachio & Raspberry Feast

Descoperă Inovațiile produselor de cofetărie decongelate

Folosește soluțiile cofetăriei moderne și inspiră-te din rețeta noastră de desert. Cea mai bună parte? Se poate congela la -18°C și rămâne proaspăt!

Blat de fistic
Se mixează toate ingredientele timp de 3 minute la viteză medie cu paleta. Se întinde într-o tavă de 60/40 și se coace la 180°C timp de 10 minute.

Jeleu de căpșune
Se fierbe apa cu zahărul până ajunge la temperatura de 120°C și se toarnă peste gălbenușurile mixate. Când compoziția este aerată și a ajuns la temperatura de 32°C se adaugă, ușor, untul la temperatura camerei, Praliné Pistaches și ciocolata topită. Se mixează până la obținerea unei creme omogene.

Mousse de zmeură
Se pregătesc 500 g de Passionata semibătută. Se hidratează gelatina în apă rece. Se fierbe Passionata lichidă, se adaugă Starfruit Raspberry şi gelatina hidratată, apoi se toarnă peste ciocolată. Când ganache-ul a ajuns la temperatura de 35°C se încorporează frişca semibătută.

Glazură
Miroir Glassage Neutre se încălzește la 40°C, iar glazura se emulsifiază cu un blender.

Asamblare
Crema de fistic se toarnă cu poșul peste blatul de fistic și se presară zmeură. Se pune încă un strat de blat de fistic deasupra şi se adaugă mousse-ul de zmeură. Prăjitura se congelează după care se glasează cu Miroir Glassage Neutre încălzit la 40°C.

Poți descărca mai jos tot rețetarul cu deserturile care fac parte din Frozen Concept.

Acest tip de produs poate fi disponibil la raft pe tot parcursul zilei și astfel puteți atinge un public de consumatori mult mai larg. Gestionarea stocurilor devine din ce în ce mai eficientă, cu un control mai bun al retururilor. Congelarea este o metodă naturală de conservare, fără conservanți necesari.

Prin procesul de congelare, produsele rămân proaspete o perioadă mai mare de timp, ele fiind depozitate imediat după preparare într-un congelator profesional la -18°C, temperatură la care se ajunge în doar cateva secunde.

Tegral Satin Cream Cake, un amestec pudră integral de patiserie-cofetărie, conferă produselor finite un gust savuros și o textură delicată, putând fi utilizat într-o multitudine de aplicații precum blaturile de tort, muffins-urile sau checurile.

Passionata: crema vegetală inovatoare cu gust de frișcă naturală se remarcă prin senzația de prospețime și savoare atât de specifică pentru frișca naturală. Passionata își păstrează culoarea, volumul și textura de 3 ori mai mult decât în cazul utilizării amestecului tradițional de frișcă și crema vegetală.

Ciocolata noastră Belcolade este preparată conform procesului tradițional belgian de amestecare, măcinare, conșare și temperare, un proces pe care l-am perfecționat în decenii de experiență pentru a obține gustul unic al ciocolatei Belcolade.