Se scot 250 g de aluat cu 2 minute înainte de finalul frământării și se amestecă cu colorantul roșu.
Temperatură aluat
18 - 21°C
Relaxare
10 minute în folie, la -18°C
Laminare
Pe mijlocul bucății de aluat întins în formă dreptunghiulară se așază placa de grăsime. Capetele aluatului se împăturesc peste placa de grăsime Mimetic Primeur 10% Butter. Se aplică aluatul colorat acoperind toată suprafața și se turează până la grosimea de 7 mm, se fac 2 pliuri în 4 (duble) succesive, rotind de fiecare dată aluatul la 90° în jurul axei.
Relaxare
10 minute la -18°C
Modelare
Modelare
Se aplică aluatul colorat peste aluatul laminat astfel încât să acopere toată suprafața. Se întinde până la grosimea de 3 mm, se decupează cercuri cu diametrul de 5 cm pentru bază și ștraifuri de 2/20 cm, fiecare ștraif se răsucește și se închide formând un cerc pentru margine. Pentru a-și păstra forma rotundă se dospesc și se coc în cercuri cu diametru de 8 cm.
Dospire finală
75 – 90 minute la 35°C, umiditate relativă 70-80%.
Coacere
Umplere
Se presează mijlocul și cu ajutorul poșului se adaugă Topfil Sour Cherry 65% înainte de coacere.
Coacere
Cu puțin abur la începutul coacerii
Temperatura de coacere
180°C, cuptor convecție
Timp de coacere
15 minute
Glazurare
Imediat după coacere se glazurează prin pensulare cu Harmony Sublimo Glaze & Go.
Folosim cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele și preferințele repetate, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre cookies, inclusiv cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Dând click pe „Accept toate cookies”, sunteți de acord cu utilizarea tuturor cookies-urilor