Christmas Reindeer

Inspirație de Crăciun

Cum se prepară

Blat de ciocolată
Se amestecă toate ingredientele timp de 5 min la viteză medie. Compoziţia rezultată se toarnă într-o tavă de 60/40 cm. Se coace la 160°C timp de 10 -12 min. Se decupează blatul sub formă rotundă și se toarnă Pralicracul topit.

Mousse de ciocolată
Se aduce la punctul de fierbere frişca lichidă şi se toarnă peste bănuţii de ciocolată. După omogenizare se adaugă Praline Noisette, iar când compoziţia ajunge la temperatura de 350C se adaugă frişca semibătută. O parte din mousse se toarnă peste blat, apoi se adaugă inserția si restul compoziției. Se păstrează o parte din mousse și ganache de ciocolată pentru decor.

Umplutură de vișine
Umplutura se folosește ca atare și se toarnă peste blatul de ciocolată.

Decor
Se decorează cu aveline de mousse, ganache de ciocolată și ornamente realizate cu ciocolata Carat Coverlux Dark și Carat Coverlux White.

De asemenea, poți descărca mai jos tot rețetarul nostru cu inspirație de Crăciun și vei vedea și alte rețete festive:

Rețetă fetivă

Nivel complexitate:  

O rețetă festivă potrivită pentru a sărbători Crăciunul, realizată de colega noastră consilier tehnic Diana Chiriță.

Rețete asociate
Așternut de zăpadă
Aromele, mirosurile, culorile, decorațiunile ... toate acestea transformă Crăciunul într-un moment de „nostalgie”, care ne aruncă pe fiecare dintre noi înapoi în copilărie, cu amintiri de turtă dulce, cozonac și prăjituri.
Rudolph
Aromele, mirosurile, culorile, decorațiunile ... toate acestea transformă Crăciunul într-un moment de „nostalgie”, care ne aruncă pe fiecare dintre noi înapoi în copilărie, cu amintiri de turtă dulce, cozonac și prăjituri.
Cherry present
Aromele, mirosurile, culorile, decorațiunile ... toate acestea transformă Crăciunul într-un moment de „nostalgie”, care ne aruncă pe fiecare dintre noi înapoi în copilărie, cu amintiri de turtă dulce, cozonac și prăjituri.
Mireasmă de Brumar
Aromele, mirosurile, culorile, decorațiunile ... toate acestea transformă Crăciunul într-un moment de „nostalgie”, care ne aruncă pe fiecare dintre noi înapoi în copilărie, cu amintiri de turtă dulce, cozonac și prăjituri.
Christmas amedar
Aromele, mirosurile, culorile, decorațiunile ... toate acestea transformă Crăciunul într-un moment de „nostalgie”, care ne aruncă pe fiecare dintre noi înapoi în copilărie, cu amintiri de turtă dulce, cozonac și prăjituri.
Chocolate Tart
Aromele, mirosurile, culorile, decorațiunile ... toate acestea transformă Crăciunul într-un moment de „nostalgie”, care ne aruncă pe fiecare dintre noi înapoi în copilărie, cu amintiri de turtă dulce, cozonac și prăjituri.
Dulce de cetină
Aromele, mirosurile, culorile, decorațiunile ... toate acestea transformă Crăciunul într-un moment de „nostalgie”, care ne aruncă pe fiecare dintre noi înapoi în copilărie, cu amintiri de turtă dulce, cozonac și prăjituri.
Chocolate Bell
Aromele, mirosurile, culorile, decorațiunile ... toate acestea transformă Crăciunul într-un moment de „nostalgie”, care ne aruncă pe fiecare dintre noi înapoi în copilărie, cu amintiri de turtă dulce, cozonac și prăjituri.
Xmas Crown
Aromele, mirosurile, culorile, decorațiunile ... toate acestea transformă Crăciunul într-un moment de „nostalgie”, care ne aruncă pe fiecare dintre noi înapoi în copilărie, cu amintiri de turtă dulce, cozonac și prăjituri.
Ora Douăsprezece
Aromele, mirosurile, culorile, decorațiunile ... toate acestea transformă Crăciunul într-un moment de „nostalgie”, care ne aruncă pe fiecare dintre noi înapoi în copilărie, cu amintiri de turtă dulce, cozonac și prăjituri.
Globuleț Amber
Aromele, mirosurile, culorile, decorațiunile ... toate acestea transformă Crăciunul într un moment de „nostalgie”, care ne aruncă pe fiecare dintre noi înapoi în copilărie, cu amintiri de turtă dulce, cozonac și prăjituri. Vă invităm să vă lăsați inspirați de creațiile de brutărie și patiserie-cofetărie din colecția noastră de Crăciun, realizate de colegii noștri consilieri tehnici: Diana Chiriță, Cristina Stancu, Laurențiu Holtman, Cristian Gae, Ciprian Dinu și Lucian Badea.