Pe mijlocul bucății de aluat întins în formă dreptunghiulară se așază placa de grăsime. Capetele aluatului se împăturesc peste placa de grăsime Mimetic Primeur 10% Butter. Aluatul se întinde până la grosimea de 7 mm, se fac 2 pliuri în 4 (duble) succesive, rotind de fiecare dată aluatul la 90° în jurul axei.
Relaxare
10 minute la -18°C
Modelare
Modelare
Se întinde până la grosimea de 3 mm. Se decupează în bucăți pătrate de 7 cm. Se unesc cele 4 colțuri în mijloc și se presează centrul. Pentru a-și păstra forma rotundă se dospesc și se coc în cercuri cu diametru de 8 cm.
Dospire finală
75 – 90 minute la 33°C, umiditate relativă 70-80%
Cremă diplomat
Se amestecă cu telul Cremyco cu apă/lapte rece până se obține o cremă omogenă. Crema obținută se amestecă cu Passionata semi-bătută.
Coacere
Umplere
Se presează mijlocul, cu ajutorul poșului se adaugă Topfil Apple 80% înainte de coacere.
Decorare
Se pulverizează cu Sunset Glaze CL (10% diluție cu apă) înainte de coacere.
Coacere
Cu puțin abur la începutul coacerii
Temperatura de coacere
180°C, cuptor convecție
Timp de coacere
14 - 15 minute
Decorare după răcire
Se aplică cu poșul crema diplomat acoperind jumătate din suprafața umpluturii cu mere. Se poate decora cu felii de măr deshidratat.
Inovează în brutărie cu rețeta Apple Rolls și folosește noua umplutură cu fructe Vivafil Apple 35%, pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Inovează în brutărie cu rețeta Danish bicolor cu umplutură de vișine și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Sour Cherry 65%, pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Inovează în brutărie cu rețeta Danish cu umplutură de măr ras și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Apple 80% Pieces, pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Inovează în brutărie cu rețeta Floare de prun și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Plum Smooth 90%, pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Inovează în brutărie cu rețeta Sugar Sour Cherry Danish și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Sour Cherry 40%, pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Inovează în cofetărie cu rețeta Apple Eclair și folosește noua umplutură cu fructe Vivafil Apple 35%, pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Inovează în cofetărie cu rețeta Apple Tart și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Apple 80% Pieces, pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Inovează în cofetărie cu rețeta Cherry Cheesy și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Sour Cherry 40%, pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Inovează în cofetărie cu rețeta Crumble Tart și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Plum Smooth 90%, pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Inovează în cofetărie cu rețeta Double Cherry și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Sour Cherry 65%, pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Inovează în cofetărie cu rețeta Red Apple și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Apple 80%, pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Inovează în brutărie cu rețeta Danish cu umplutură de dovleac și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Pumpkin 50%, pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Inovează în brutărie cu rețeta Pumpkin Bread Rolls și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Pumpkin 50%, pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Inovează în cofetărie cu rețeta Tort Dovleac și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Pumpkin 50%, pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Folosim cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele și preferințele repetate, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre cookies, inclusiv cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Dând click pe „Accept toate cookies”, sunteți de acord cu utilizarea tuturor cookies-urilor