Pe mijlocul bucății de aluat întins în formă dreptunghiulară se așază placa de grăsime. Capetele aluatului se împăturesc peste placa de grăsime Mimetic Primeur 10% Butter. Aluatul se întinde până la grosimea de 7 mm, se fac 2 pliuri în 4 (duble) succesive, rotind de fiecare dată aluatul la 90° în jurul axei.
Relaxare
10 minute la -18°C
Modelare
Modelare
Se întinde până la grosimea de 3 mm. Se decupează în bucăți pătrate de 7 cm. Se unesc cele 4 colțuri în mijloc și se presează centrul. Pentru a-și păstra forma rotundă se dospesc și se coc în cercuri cu diametru de 8 cm.
Dospire finală
75 – 90 minute la 33°C, umiditate relativă 70-80%
Cremă diplomat
Se amestecă cu telul Cremyco cu apă/lapte rece până se obține o cremă omogenă. Crema obținută se amestecă cu Passionata semi-bătută.
Coacere
Umplere
Se presează mijlocul, cu ajutorul poșului se adaugă Topfil Apple 80% înainte de coacere.
Decorare
Se pulverizează cu Sunset Glaze CL (10% diluție cu apă) înainte de coacere.
Coacere
Cu puțin abur la începutul coacerii
Temperatura de coacere
180°C, cuptor convecție
Timp de coacere
14 - 15 minute
Decorare după răcire
Se aplică cu poșul crema diplomat acoperind jumătate din suprafața umpluturii cu mere. Se poate decora cu felii de măr deshidratat.
Folosim cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele și preferințele repetate, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre cookies, inclusiv cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Dând click pe „Accept toate cookies”, sunteți de acord cu utilizarea tuturor cookies-urilor