Baigli - cozonac ardelenesc

Ingrediente

Aluat
Faina 480 10 kg
Drojdie 0.25 kg
Zahăr 0.8 kg
Apă 4.7 l
Easy Authentic Cozonac Fresh 1 kg
Argenta Soft 0.6 kg
Umplutură
Tegral Walnut Filling 13 kg
Apă 5.2 l
Decor
Sunset Glaze

Pași de urmat pentru realizarea cozonacului ardelenesc Baigli

Baigli - Cozonac ardelenesc
Proces tehnologic

Pentru a putea obține cozonacul ardelenesc Baigli este necesar să urmați pașii de mai jos.

  1. Dozare : faina, Easy Authentic Cozonac Fresh, drojdie, zahar, apa
  2. Framantare: 3 min lent (in ultimul minut se adauga margarina) + 8 min rapid
  3. Modelare: se intinde foaie, se pune umplutura 230 g si se ruleaza
  4. Dospire: 30-40 min la 30-32° C, umiditate relativa 70-80%;
  5. Coacere fara aburi! Inainte de coacere se unge cu Sunset Glaze

Recomandări tehnice

Info

Nivel complexitate:  

Specificații

  • Paște
  • Patiserie
  • Brutărie
  • Crăciun
  • Cozonac & Pască