Tartă Citron

Descoperă Inovațiile produselor de cofetărie decongelate

Folosește soluțiile cofetăriei moderne și inspiră-te din rețeta noastră de desert. Cea mai bună parte? Se poate congela la -18°C și rămâne proaspăt!

Pașii pe care trebuie să îi parcurgeți în realizarea rețetei

Aluat de tartă
Se amestecă untul (la temperatura camerei) cu sarea și gălbenușul, cu paleta. La final se adaugă Tegral Satin Cream Cake CL. Aluatul se lasă la frigider 30 de minute. Se întinde la mașina de laminat la grosimea de 5 mm. Aluatul se mulează în formă și se coace la 180°C pentru 8–12 minute, depinde de mărimea formei. După răcire se întinde la baza tartei un strat de Topfil Wildberry.

Cremă Citron
Se amestecă Cremyvit Vanilla cu apă rece timp de 5 minute, apoi se amestecă cu Deli Citron.

Glazură Citron
Se încălzește Miroir Glassage Neutre la 40°C. Se amestecă cele două ingrediente și se unge cu pensula pe toată suprafața tartei.

Asamblare
La baza tartei se pune un strat de Topfil Wildberry. Se toarnă crema folosind un dui, apoi se congelează. Suprafața se pensulează cu Glazura Citron

Poți descărca mai jos tot rețetarul cu deserturile care fac parte din Frozen Concept.

Acest tip de produs poate fi disponibil la raft pe tot parcursul zilei și astfel puteți atinge un public de consumatori mult mai larg. Gestionarea stocurilor devine din ce în ce mai eficientă, cu un control mai bun al retururilor. Congelarea este o metodă naturală de conservare, fără conservanți necesari.

Prin procesul de congelare, produsele rămân proaspete o perioadă mai mare de timp, ele fiind depozitate imediat după preparare într-un congelator profesional la -18°C, temperatură la care se ajunge în doar cateva secunde.

Tegral Satin Cream Cake, un amestec pudră integral de patiserie-cofetărie, conferă produselor finite un gust savuros și o textură delicată, putând fi utilizat într-o multitudine de aplicații precum blaturile de tort, muffins-urile sau checurile.

Glazura Miroir, gata de folosit pentru decorul produselor fine de cofetărie, special concepută penru acoperire completă, inclusiv pe suprafețe verticale sau curbate este disponibilă în 3 variante: neutră – ușor de aromatizat și colorat după preferință; blanc – cu 20% ciocolată albă Belcolade; noir – cu pudră de cacao.