Ecler Oreo

Rețetă Ecler Oreo

Coajă ecler
Tegral Clara Ultra 1000 g
Apă (200C) 1680 - 1690 g
Ulei 680 g
Cremă
Cremyco 170 g
Apă 500 g
Deli Cheesecake 250 g
Passionata 250 g
Oreo 200 g
Glazură
Carat Decorcrem White

Cum realizezi Ecler Oreo

Proces tehnologic coajă ecler

Metodă
Se mixează ingredientele la viteză mică timp de 1 minut, apoi 5/6 minute la viteză mare.

Regim de coacere
Cuptor cu vatră la 200°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă. Cuptor rotativ sau convecție la 180°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă. Coacerea se realizează fără abur.

Proces tehnologic cremă

Metodă

Se amestecă pudra Cremyco cu apă. (40 ̊C). Se adaugă Deli Cheesecake și crema vegetală semibătută. Se amestecă cu o spatulă, apoi se adaugă biscuiții Oreo.


Proces tehnologic glazurare

Metodă

Decorează eclerele cu Carat Decorcrem White pentru extra-luciu, mini-biscuiți Oreo și zmeură proaspătă.


Poate cel mai revoluționar desert

Nivel complexitate:  

Pentru un plus de atractivitate, folosește la decor mini biscuiți Oreo. Îi va cuceri pe loc pe micii consumatori.

Specificații

  • Eclair - Chou

Glazurare cu Carat Decorcrem White

  • cremă gata de utilizare pentru decorul produselor de patiserie
  • oferă o tăietură perfect “curată” și un gust intens & plăcut de lapte
  • oferă luciu, păstrându-și o textură moale

Arată mai mult