Ecler cu cocos

Ecler cu cocos

Ingrediente coajă de ecler
Tegral Clara Ultra 1000 g
Apă (20°C) 1680-1690 g
Ulei 680 g
Ingrediente cremă de cocos
Cremfil Classic Coconut 200 g
Migdale măcinate 50 g
Passionata 100 g
Ingrediente cremă de ciocolată
Cremfil Selection Vanilla 200 g
Belcolade Noir Selection 55% 200 g
Passionata 100 g

Cum obții ecler cu cocos

Metodă coajă de ecler
Se mixează ingredientele la viteză mică timp de 1 minut, apoi 5/6 minute la viteză mare.

Regim de coacere
Cuptor cu vatră: 200°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă. Cuptor rotativ sau convecție: la 180°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă. Coacerea se realizează fără abur.

Metodă cremă cocos

Se amestecă Cremfil Classic Coconut cu pudra de migdale și crema vegetală semibătută.


Metodă cremă ciocolată

Se topește ciocolata neagră și se omogenizează cu Cremfil Selection Vanilla. Se încorporează crema vegetală semibătută.


Sugestie decorare

Nivel complexitate:  

Atrage-ți consumatorii cu mesaje drăguțe scrise pe elemente de decor din Carat Coverlux White.

Specificații

  • Eclair - Chou
  • Ciocolaterie