Ingrediente coajă de ecler | ||
---|---|---|
Tegral Clara Ultra | 500 | g |
Apă (200C) | 870 | g |
Ulei | 340 | g |
Colorant roșu hidrosolubil | ||
Ingrediente cremă | ||
Cremyco | 175 | g |
Apă | 500 | g |
Passionata | 250 | g |
Inserție | ||
Cremfil Selection Vanilla | 1000 | g |
200 | g |
Cuptor cu vatră: 200°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă.
Cuptor rotativ sau convecție la 180°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă. Coacerea se realizează fără abur.
Se amestecă Cremyco cu apa la viteză medie. Se adaugă Passionata și se continuă mixarea pentru încă 2 minute la viteză medie.
Se amestecă Cremfil Selection Vanilla cu Classic Raspberry. Se toarnă fitile lungi într-o tavă și se congelează. După congelare se vor tăia la dimensiunea dorită astfel încât să poată fi introduse în ecler.
Nivel complexitate:
Optează pentru 2 creme injectate în eclere. Îți vei surprinde clienții într-un mod foarte plăcut.