Ecler cu zmeură

Ecler cu zmeură

Ingrediente coajă de ecler
Tegral Clara Ultra 500 g
Apă (200C) 870 g
Ulei 340 g
Colorant roșu hidrosolubil
Ingrediente cremă
Cremyco 175 g
Apă 500 g
Passionata 250 g
Inserție
Cremfil Selection Vanilla 1000 g
200 g

Cum prepari eclerul cu zmeură

Metodă coajă de ecler
Se mixează ingredientele la viteză mică timp de 1 minut, apoi 5/6 minute la viteză mare. Spre sfârșitul mixării adăugăm și colorantul roșu.

Regim de coacere

Cuptor cu vatră: 200°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă.

Cuptor rotativ sau convecție la 180°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă. Coacerea se realizează fără abur.


Metodă cremă

Se amestecă Cremyco cu apa la viteză medie. Se adaugă Passionata și se continuă mixarea pentru încă 2 minute la viteză medie.


Metodă inserție

Se amestecă Cremfil Selection Vanilla cu Classic Raspberry. Se toarnă fitile lungi într-o tavă și se congelează. După congelare se vor tăia la dimensiunea dorită astfel încât să poată fi introduse în ecler.


Sugestie umplere

Nivel complexitate:  

Optează pentru 2 creme injectate în eclere. Îți vei surprinde clienții într-un mod foarte plăcut.

Specificații

  • Eclair - Chou
  • Ziua mamei