Spring Romance

Descoperă Inovațiile produselor de cofetărie decongelate

Folosește soluțiile cofetăriei moderne și inspiră-te din rețeta noastră de desert. Cea mai bună parte? Se poate congela la -18°C și rămâne proaspăt!

Pașii pe care trebuie să îi parcurgeți în realizarea rețetei

Blat cu lămâie și mac
Se mixează toate ingredientele timp de 3 minute la viteză medie cu paleta. Se întinde într-o tavă de 60/40 și se coace la 180°C timp de 10 minute.

Mousse de lămâie
Se amestecă Cremyvit Vanilla cu apă rece, apoi se adaugă Deli Citron cu gelatină hidratată și topită peste cremă. La sfârșit se incorporează Passionata bătută.

Cremă de vanilie
Se prepară un ganache din Passionata(1) și Belcolade Blanc Selection. Se prepară crema de vanilie cu Cremyvit Vanilla și apă rece. Peste crema de vanilie se adaugă ganache-ul de ciocolată albă, apoi gelatina hidratată și topită. La sfârșit se adaugă Passionata(2) bătută.

Glazură
Se încălzește glazura până la 38ºC și se aplică pe suprafața prăjiturii.

Asamblare
La baza prăjiturii se pune un blat de lămâie cu mac, apoi un strat de mousse de lămâie. Se adaugă al doilea strat de blat și crema de vanilie. Prăjitura se lasă la setat în congelator, apoi se glasează și se porționează la dimensiunea dorită. Pe fiecare prăjitură se realizează un decor din cremă de vanilie, folosind duiul. La final se presară câteva semințe de mac.

Poți descărca mai jos tot rețetarul cu deserturile care fac parte din Frozen Concept.

Spring Romance

Autor: Cristina Stancu

Acest tip de produs poate fi disponibil la raft pe tot parcursul zilei și astfel puteți atinge un public de consumatori mult mai larg. Gestionarea stocurilor devine din ce în ce mai eficientă, cu un control mai bun al retururilor. Congelarea este o metodă naturală de conservare, fără conservanți necesari.

Prin procesul de congelare, produsele rămân proaspete o perioadă mai mare de timp, ele fiind depozitate imediat după preparare într-un congelator profesional la -18°C, temperatură la care se ajunge în doar cateva secunde.

Ciocolata noastră Belcolade este preparată conform procesului tradițional belgian de amestecare, măcinare, conșare și temperare, un proces pe care l-am perfecționat în decenii de experiență pentru a obține gustul unic al ciocolatei Belcolade.

Passionata: crema vegetală inovatoare cu gust de frișcă naturală se remarcă prin senzația de prospețime și savoare atât de specifică pentru frișca naturală. Passionata își păstrează culoarea, volumul și textura de 3 ori mai mult decât în cazul utilizării amestecului tradițional de frișcă și crema vegetală.

Glazura Miroir, gata de folosit pentru decorul produselor fine de cofetărie, special concepută penru acoperire completă, inclusiv pe suprafețe verticale sau curbate este disponibilă în 3 variante: neutră – ușor de aromatizat și colorat după preferință; blanc – cu 20% ciocolată albă Belcolade; noir – cu pudră de cacao.