New York Cheesecake

Descoperă Inovațiile produselor de cofetărie decongelate

Folosește soluțiile cofetăriei moderne și inspiră-te din rețeta noastră de desert. Cea mai bună parte? Se poate congela la -18°C și rămâne proaspăt!

Pașii pe care trebuie să îi parcurgeți în realizarea rețetei

Aluat de tartă
Se mixează Tegral Satin Cream Cake CL şi ouăle la viteză mică, cu paleta mixerului, timp de 2 minute, se adaugă margarina (moale) şi se continuă mixarea. Se încorporează făina treptat şi se mixează până ce aluatul se desprinde de cuva mixerului. Se lasă la rece pentru ½ oră în folie de plastic. Coacerea se face la 180°C timp de 10-15 min. După coacere și răcire, aluatul se zdrobește cu sucitorul și se mixează cu unt sau cu margarină.

Cremă de brânză
Se toarnă umplutura de brânză Deli Cheesecake. Tarta se va coace timp de 50 de minute, la temperatura de 170°C până se caramelizează suprafața. Apoi se scoate din formă după o răcire completă (recomandare: a II-a zi, după ce a stat la frigider).

Glazură
Se încălzește Miroir Glassage Neutre la 40°C și se unge cu pensula pe suprafața tartei.

Asamblare
După răcire se glasează cu Miroir Glassage Neutre încălzit la 37°C.

Poți descărca mai jos tot rețetarul cu deserturile care fac parte din Frozen Concept.

Acest tip de produs poate fi disponibil la raft pe tot parcursul zilei și astfel puteți atinge un public de consumatori mult mai larg. Gestionarea stocurilor devine din ce în ce mai eficientă, cu un control mai bun al retururilor. Congelarea este o metodă naturală de conservare, fără conservanți necesari.

Prin procesul de congelare, produsele rămân proaspete o perioadă mai mare de timp, ele fiind depozitate imediat după preparare într-un congelator profesional la -18°C, temperatură la care se ajunge în doar cateva secunde.

Tegral Satin Cream Cake, un amestec pudră integral de patiserie-cofetărie, conferă produselor finite un gust savuros și o textură delicată, putând fi utilizat într-o multitudine de aplicații precum blaturile de tort, muffins-urile sau checurile.

Glazura Miroir, gata de folosit pentru decorul produselor fine de cofetărie, special concepută penru acoperire completă, inclusiv pe suprafețe verticale sau curbate este disponibilă în 3 variante: neutră – ușor de aromatizat și colorat după preferință; blanc – cu 20% ciocolată albă Belcolade; noir – cu pudră de cacao.