Blat | ||
---|---|---|
Tegral Satin Creme Cake | 750 | g |
Ouă | 265 | g |
Ulei | 225 | g |
Suc de portocale | 185 | g |
Mousse | ||
Passionata | 250 | g |
Coajă de portocale | 20 | g |
Belcolade Selection Lait Caramel | 415 | g |
Gelatină | 10 | g |
Passionata | 350 | g |
Top layer | ||
Topfil Apple 60% | 500 | g |
Deli Caramel | 100 | g |
Glaze`it Caramel | 50 | g |
Se mixează toate ingredientele cu paleta mixerului timp de 4 minute, până la omogenizare. Aluatul obținut se întinde pe o tavă de copt și se lasă la cuptor la 160°C timp de 15 minute.
Se infuzează coaja de portocală în Passionata (1), apoi se toarnă peste Belcolade Lait Caramel, obținându-se un ganache. Când ganache-ul ajunge la temperatura de 37°C se încorporează Passionata semi-bătută.
Pe blat se toarnă mousse-ul 80% din înălțimea cadruluisi se lasă la rece pentru a se stabiliza. Se adaugă un amestec de Topfil Apple și Deli Caramel. Pentru un plus de aspect lucios se glazurează cu un strat subțire de Glaze’it Neutra.