Ecler cu unt de arahide

Ecler cu unt de arahide

Ingrediente coajă
Tegral Clara Ultra 500 g
Apă (20°C) 870 g
Ulei 340 g
Ingrediente cremă
Cremfil Selection Vanilla 200 g
Pudră de alune 200 g
PatisFrance Praliné Noisette 50% 30 g
Unt de arahide 200 g
Passionata 100 g

Cum obții ecler cu unt de arahide

Metodă coajă de ecler
Se mixează ingredientele la viteză mică timp de 1 minut, apoi 5/6 minute la viteză mare.

Regim de coacere

Cuptor cu vatră la 200°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă.

Cuptor rotativ sau convecție la 180°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă. Coacerea se realizează fără abur.


Cremă unt de arahide

Se amestecă pudra de alune cu untul de arahide și Praliné Noisette. Separat, se amestecă Cremfil Selection Vanilla cu Passionata semibătută și jumătate din crema de unt de arahide, obținând astfel 2 creme pentru umplerea eclerelor.


Sugestie

Nivel complexitate:  

Optează pentru 2 creme injectate în eclere. Îți vei surprinde clienții într-un mod foarte plăcut. De exemplu, pe lângă untul de arahide, pentru gustul irezistibil de alune de pădure folosește Praliné Noisette.

Specificații

  • Eclair - Chou