Ingrediente

Aluat de tartă
Tegral Negresă 500 g
Făină 250 g
Apă 150 g
Argenta Soft 150 g
Ganache ciocolată
Ambiante 300 g
Belcolade Noir Selection 50% 300 g
Esență de rom QS
Stafide QS
Mousse cappuccino
Ambiante 150 g
Cremfil Classic Cappuccino 300 g
Decorare
Glaze`it QS
Colorant roz

Cum obții prăjitura de post Ruma

Mod de lucru aluat de tartă
Se amestecă toate ingredientele până la obținerea unui aluat omogen. Se întinde la mașina de laminat la 3 mm și se lasă la rece. Apoi se decupează în funcție de forma și dimensiunea dorită.

Mod de lucru ganache ciocolată
Se aduce la punctul de fierbere frișcă și se toarnă peste bănuții de ciocolată. Se adaugă esența de rom și stafide apoi se toarnă în formele de tartă. Se coace la 120°C.

Mod de lucru mousse cappuccino
Se amestecă Ambiante semibatută cu Cremfil Classic Cappuccino.

Decorare
Se încălzește Glaze`it Neutra și se amestecă cu colorantul. Se glasează mousse-urile apoi se pun pe formele de tartă.

Rețetă de post

Nivel complexitate:  

O prăjitură din aluat de tartă, acoperită cu ganache de ciocolată cu rom și stafide, mousse de cappuccino și decor din ciocolată, care oferă gustul savuros al ciocolatei autentic-belgiene Belcolade Noir Selection.

Specificații

  • Rețete de post
  • Ciocolaterie
  • Tarte
  • Negresă
  • Mousse-uri și șarlote
  • Decor ciocolată
  • Primăvară