Choux Bueno

INGREDIENTE

Vezi video

MOD DE LUCRU

Craquelin

Se amestecă toate ingredientele la robot cu paleta. Se întinde între două foi de copt până la grosimea de 2 mm și se congelează. Se decupează discuri și se pun deasupra choux-ului înainte de coacere.

Choux

Se mixează ingredientele la viteză mică timp de 1 minut, apoi 5/6 minute la viteză mare.

Regim de coacere:

- cuptor cu vatră: la 200°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă.

- cuptor rotativ sau convecție: la 180°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă. Coacerea se realizează fără abur.

Cremă

Se amestecă Cremfil Ultim Bueno cu Whippak semi-bătută.

Finishing

Se amestecă Whippak semi-bătută cu piureul de zmeură.

Se taie capacul Choux-ului și se toarnă cu poșul cu dui o cantitate mică de cremșă, se completează cu inserția de zmeură, apoi se toarnă o avelină din cremă și se pune capacul.

Descoperă rețete de inspirație
Choux Salted Caramel
Rețetă de inspirație cu noul produs Cremfil Classic Salty Caramel.
Choux Nuts
Rețetă de inspirație cu noul produs Cremfil Ultim Nuts.
Choux Pistachio
Rețetă de inspirație cu noul produs Cremfil Ultim Pistachio.
Choux Crème Brulle
Rețetă de inspirație cu noul produs Cremfil Classic Crème Brulle.