Blondina

Descoperă Inovațiile produselor de cofetărie decongelate

Folosește soluțiile cofetăriei moderne și inspiră-te din rețeta noastră de desert. Cea mai bună parte? Se poate congela la -18°C și rămâne proaspăt!

Pașii pe care trebuie să îi parcurgeți în realizarea rețetei

Blat
Se spumează ingredientele la viteză mare timp de 5-7 minute. Se coace la 160°C timp de aproximativ 30-40 minute.

Cremă ganache
Se aduce Whippak la punctul de fierbere, se adaugă peste Carat Coverlux Amber și se amestecă până se topește și devine omogenă. Compoziția astfel obținută se lasă la frigider timp de 12 ore la cristalizat. Ganache-ul se spumează la robot, cu telul, timp de 4 minute la viteză mare.

Sirop
Se caramelizează zahărul. După topirea integrală a zahărului se adaugă apa fierbinte și se continuă fierberea până la dizolvarea totală a zahărului caramelizat. Siropul se lasă la răcit, apoi se adaugă esența de rom și ness-ul.

Glazură
Glazura se încălzeşte la temperatura de 40-45°C şi se aplică la 35°C, după ce în prealabil prăjiturile au fost porționate și ținute la congelator.

Asamblare
Se așază primul strat de blat. Se însiropează după care se întinde un strat de cremă. Se continuă cu următorul blat și acesta foarte bine însiropat, după care se adaugă al doilea strat de cremă. Se pune la congelator până se setează pentru a avea o tăietură perfectă. După porționare fiecare bucată se glasează cu Carat Decorcrem Amber. Pe fiecare prăjitură se face o avelină din aceeași cremă.

Poți descărca mai jos tot rețetarul cu deserturile care fac parte din Frozen Concept.

Acest tip de produs poate fi disponibil la raft pe tot parcursul zilei și astfel puteți atinge un public de consumatori mult mai larg. Gestionarea stocurilor devine din ce în ce mai eficientă, cu un control mai bun al retururilor. Congelarea este o metodă naturală de conservare, fără conservanți necesari.

Prin procesul de congelare, produsele rămân proaspete o perioadă mai mare de timp, ele fiind depozitate imediat după preparare într-un congelator profesional la -18°C, temperatură la care se ajunge în doar cateva secunde.

Creată din lapte caramelizat bine selectat, Coverlux Amber este un twist perfect pentru orice aplicație, indiferent de metoda folosită: înrobare, modelare, acoperire sau ganache. Oferă aplicațiilor finite note cremoase de lapte fiert și vanilie.

Carat Decorcrem Amber este o cuvertură moale cu gust deosebit de caramel sărat și culoare aurie. Vă ajută să reinventați gama de patiserie și cofetărie cu produse delicioase și irezistibil de atrăgătoare. Oferă produselor finite note cremoase de lapte fiert, gust ușor sărat și un aspect nobil, de catifea.