Tiramisu

Descoperă Inovațiile produselor de cofetărie decongelate

Folosește soluțiile cofetăriei moderne și inspiră-te din rețeta noastră de desert. Cea mai bună parte? Se poate congela la -18°C și rămâne proaspăt!

Pașii pe care trebuie să îi parcurgeți în realizarea rețetei

Blat
Se mixează toate ingredientele la viteză medie timp de 3 minute, se întinde compoziția în tavă de 60x40 cm și se coace timp de 15 minute la 160ºC.

Mousse Tiramisu
Se mixează Bavarois Tiramisu cu apă. Se adaugă Whippak bătut și se amestecă lejer până la omogenizare.

Asamblare
La bază se pune un strat de blat, urmat de un strat de cremă. Apoi se pune al doilea strat de blat și de cremă. Pe fiecare prăjitură se face o avelină folosind aceeași cremă. Pentru decor se presară cacao.

Poți descărca mai jos tot rețetarul cu deserturile care fac parte din Frozen Concept.

Acest tip de produs poate fi disponibil la raft pe tot parcursul zilei și astfel puteți atinge un public de consumatori mult mai larg. Gestionarea stocurilor devine din ce în ce mai eficientă, cu un control mai bun al retururilor. Congelarea este o metodă naturală de conservare, fără conservanți necesari.

Prin procesul de congelare, produsele rămân proaspete o perioadă mai mare de timp, ele fiind depozitate imediat după preparare într-un congelator profesional la -18°C, temperatură la care se ajunge în doar cateva secunde.