Amber Mousse

Descoperă Inovațiile produselor de cofetărie decongelate

Pașii pe care trebuie să îi parcurgeți în realizarea rețetei

Blat
Se mixează toate ingredientele timp de 3 minute la viteză medie cu paleta. Compoziția obținute se întinde într-o tavă 60/40 și se coace la 180°C timp de 10 minute.

Inserție
Între două discuri de blat se toarnă cu poșul Topfil Wildberry, apoi se congelează.

Mousse
Gelatina se hidratează. Se aduce la punctul de fierbere prima parte de frișcă. Se adaugă Praliné Noisette și gelatina topită. Compoziția rezultată se adaugă peste ciocolata care, în prealabil, a fost topită separat. În momentul în care compoziția ajunge la temperatura de 38°C se adaugă frișca semibătută.

Glazură
Se încălzește glazura la 40°C, se emulsifiază și se aplică pe produsul congelat.

Poți descărca mai jos tot rețetarul cu deserturile care fac parte din Frozen Concept.

Acest tip de produs poate fi disponibil la raft pe tot parcursul zilei și astfel puteți atinge un public de consumatori mult mai larg. Gestionarea stocurilor devine din ce în ce mai eficientă, cu un control mai bun al retururilor. Congelarea este o metodă naturală de conservare, fără conservanți necesari.

Prin procesul de congelare, produsele rămân proaspete o perioadă mai mare de timp, ele fiind depozitate imediat după preparare într-un congelator profesional la -18°C, temperatură la care se ajunge în doar cateva secunde.

Gama de umpluturi Topfil obținută din fructe proaspete sau congelate, fără coloranți sau arome artificiale sunt umpluturi stabile la coacere și congelare/ decongelare. Oferă gustul natural al fructelor într-o umplutură versatilă și delicioasă cu fructe întregi sau bucăți calibrate de fruct. Fructul este numărul 1 în Topfil.

Ciocolata noastră Belcolade este preparată conform procesului tradițional belgian de amestecare, măcinare, conșare și temperare, un proces pe care l-am perfecționat în decenii de experiență pentru a obține gustul unic al ciocolatei Belcolade.