Ingrediente

Blat negresă
Tegral Negresă 500 g
Ulei 110 g
Apă 235 g
Oțet (opțional) 10 g
Fulgi de cocos QS
Jeleu de vișine
Topfil Cherry 40% QS
Cremă de cocos
Ambiante 200 g
Cremfil Classic Vanilla 400 g
Fulgi de cocos QS
Glazură
Belcolade Noir Selection 50% 150 g
Cacao Butter 150 g

Cum obții prăjitura de post Nero

Mod de lucru blat negresă
Se amestecă toate ingredientele la viteză mică 1 minut și 2-3 minute la viteză medie până la obținerea unui aluat omogen. Se toarnă în tavă și se presară fulgi de cocos, apoi se coace la 160°C timp de 15-20 de minute.

Mod de lucru jeleu vișine
Se întinde Topfil Cherry peste blatul de negresă.

Mod de lucru cremă de cocos
Se amestecă Ambiante semibatută cu Cremfil Classic Vanilla și fulgii de cocos. Se toarnă aveline și se congelează.

Mod de lucru glazură
Se topește untul de cacao și bănuții de ciocolată. Se pulverizează cu pistolul cu compresor pe avelinele de cocos congelate.

O rețetă simplă

Nivel complexitate:  

O prăjitură de post cu blat pufos de negresă, jeleu de vișine și  acoperită de un decor tentant din cremă de cocos și ciocolată autentic belgiană, Belcolade Noir Selection.

Specificații

  • Rețete de post
  • Ciocolaterie
  • Ciocolată belgiană Belcolade
  • Negresă
  • Primăvară