Ingrediente coajă de ecler | ||
---|---|---|
Tegral Clara Ultra | 500 | g |
Apă (20°C) (1) | 870 | g |
Ulei | 340 | g |
Cacao | 50 | g |
Apă (2) | 120 | g |
Ingrediente cremă | ||
Cremyco | 80 | g |
Apă | 170 | g |
Belcolade Noir Selection 50% | 100 | g |
Passionata | 250 | g |
Inserție de vișine | ||
QS |
Se amestecă apa cu Cremyco timp de 3 minute. Se lasă la setat timp de 3 minute. Se adaugă ciocolata topită la temperatura de 40-45°C. La sfârșit se adaugă Passionata semibătută.
Nivel complexitate:
Pentru realizarea elementelor de decor, învelește o formă cilindrică (cum ar fi o țeavă din polipropilenă) în hârtie pergament. Cu ajutorul unor cornete din hârtie, trasează linii neregulate din cele 3 tipuri de cuverturi de cacao peste forma îmbrăcată și apoi lasă-le la setat pentru câteva minute.