Belcolade Eclair

Descoperă Inovațiile produselor de cofetărie decongelate

Folosește soluțiile cofetăriei moderne și inspiră-te din rețeta noastră de desert. Cea mai bună parte? Se poate congela la -18°C și rămâne proaspăt!

Pașii pe care trebuie să îi parcurgeți în realizarea rețetei

Coji de ecler
Se mixează ingredientele la viteză mică timp de 1 min, apoi 5-6 min la viteză mare. Regim de coacere: - cuptor cu vatră: la 200°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă. - cuptor convecție: la 170°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă. Coacerea se realizează FĂRĂ ABUR.

Cremă
Cremyvit Vanilla se mixează cu apă rece la viteză mare timp de 3-5 minute după care se adaugă Belcolade Selection Noir Cacao-Trace topită la temperatura de 40°C .

Glazură
Carat Decorcrem Dark se topește la 45-50°C. Glazura se aplică la temperatura de 35-38°C.

Poți descărca mai jos tot rețetarul cu deserturile care fac parte din Frozen Concept.

Belcolade Eclair

Autor: Cristina Stancu

Acest tip de produs poate fi disponibil la raft pe tot parcursul zilei și astfel puteți atinge un public de consumatori mult mai larg. Gestionarea stocurilor devine din ce în ce mai eficientă, cu un control mai bun al retururilor. Congelarea este o metodă naturală de conservare, fără conservanți necesari.

Prin procesul de congelare, produsele rămân proaspete o perioadă mai mare de timp, ele fiind depozitate imediat după preparare într-un congelator profesional la -18°C, temperatură la care se ajunge în doar cateva secunde.

Ciocolata noastră Belcolade este preparată conform procesului tradițional belgian de amestecare, măcinare, conșare și temperare, un proces pe care l-am perfecționat în decenii de experiență pentru a obține gustul unic al ciocolatei Belcolade.