Tartă cu Fructe

Descoperă Inovațiile produselor de cofetărie decongelate

Folosește soluțiile cofetăriei moderne și inspiră-te din rețeta noastră de desert. Cea mai bună parte? Se poate congela la -18°C și rămâne proaspăt!

Aluat de tartă
Se amestecă untul la temperatura camerei cu sarea și gălbenușul, cu paleta. La final se adaugă Tegral Satin Cream Cake CL. Aluatul se lasă la frigider 30 de minute. Se întinde la mașina de laminat la grosimea de 5 mm. Aluatul se mulează în formă și se coace la 180°C pentru 8–12 minute, depinde de mărimea formei. După răcire la baza tartei se întinde un strat de Topfil Wildberry.

Cremă de vanilie
Se mixează Cremyvit Vanilla cu apă rece timp de 5 min și se lasă la frigider timp de 3 min. Se încorporează lejer crema vegetală Whippak spumată.

Glazură
Se încălzește Miroir Glassage Neutre la 40°C. Se amestecă cele două ingrediente și se unge cu pensula pe toată suprafața tartei.

Asamblare
La baza tartei se pune un strat de Topfil Wildberry. Se toarnă crema folosind un dui, apoi se congelează. Suprafața se pensulează cu Miroir Glassage Neutre.

Poți descărca mai jos tot rețetarul cu deserturile care fac parte din Frozen Concept.

Acest tip de produs poate fi disponibil la raft pe tot parcursul zilei și astfel puteți atinge un public de consumatori mult mai larg. Gestionarea stocurilor devine din ce în ce mai eficientă, cu un control mai bun al retururilor. Congelarea este o metodă naturală de conservare, fără conservanți necesari.

Prin procesul de congelare, produsele rămân proaspete o perioadă mai mare de timp, ele fiind depozitate imediat după preparare într-un congelator profesional la -18°C, temperatură la care se ajunge în doar cateva secunde.

Tegral Satin Cream Cake, un amestec pudră integral de patiserie-cofetărie, conferă produselor finite un gust savuros și o textură delicată, putând fi utilizat într-o multitudine de aplicații precum blaturile de tort, muffins-urile sau checurile.

Glazura Miroir, gata de folosit pentru decorul produselor fine de cofetărie, special concepută penru acoperire completă, inclusiv pe suprafețe verticale sau curbate este disponibilă în 3 variante: neutră – ușor de aromatizat și colorat după preferință; blanc – cu 20% ciocolată albă Belcolade; noir – cu pudră de cacao.

Rețete asociate
Tartă Citron
Știai că dacă ai un volum mare și constant de prăjituri și deserturi este recomandat să folosești inovații de cofetărie decongelată ? Poți face un prim pas cu rețeta Tartă Citron !
Tartă caramel
Aluatul de tartă, caramelul nutty și glazura sunt etapele cheie din modul de lucru al rețetei Tartă caramel. Află cum contribuie cofetăria congelată la creșterea cofetăriei sau patiseriei tale!
Tiramisu
Blatul și mousse-ul de Tiramisu păstrează originalitatea rețetei. Cofetăria congelată satisface și cerințele de creștere a cofetăriei tale!
Amber Eclair
O variantă de rețetă Amber Eclair unde coacerea se realizează fără abur. Descoperă mai multe!
Descoperă