Cheesecake Provencale

Ingrediente pentru un cerc de 3cm/18cm

Ingrediente crustă
Tegral Satin Creme Cake 1000 g
Ouă 100 g
Unt 400 g
Ingrediente compoziție
Crustă 225 g
Unt 82% 85 g
Fistic mărunțit 35 g
Ingrediente cheesecake
Deli Cheesecake 750 g
Topfil Apricot 60% 320 g
Migdale 5 g
Rozmarin proaspăt

Cum se obține un cheesecake provencale?

Proces tehnologic

Crusta:

  • Se amestecă toate ingrediententele până la obținerea unui aluat omogen. Se laminează jumătate din aluat la o grosime de 3mm. Coacere la 180°C, timp de 16 min.

Crema:

  • Se mixează Deli Cheesecake cu migdalele. Se pune primul strat de cremă preparată. La mijloc se așează cu ajutorul unui poș Topfil Apricot amestecat cu rozmarin proaspăt. Se finalizează cu crema care a fost pregătită anterior. Se coace la temperatura 155°C timp de 55 min.

Decorare:

  • Odată răcit, cheesecake-ul se poate glazura cu 200 g Topfil Apricot amestecat cu 50 g Miroir Neutre 50g și rozmarin.

Tips & tricks

Nivel complexitate:  

Crusta - Metoda de lucru:

  • Se sfărâmă aluatul, se adaugă untul topit și fisticul. Se așează în formă, atât la bază cât și pe lateralul unui cerc de inox uns cu margarină. Se presează aluatul în cerc cu ajutorul unei linguri.

Specificații

  • Cheese cake
  • Patiserie
  • Petreceri
  • Ziua mamei