Se amestecă toate ingrediententele până la obținerea unui aluat omogen. Se laminează jumătate din aluat la o grosime de 3mm. Coacere la 180°C, timp de 16 min.
Crema:
Se mixează Deli Cheesecake cu migdalele. Se pune primul strat de cremă preparată. La mijloc se așează cu ajutorul unui poș Topfil Apricot amestecat cu rozmarin proaspăt. Se finalizează cu crema care a fost pregătită anterior. Se coace la temperatura 155°C timp de 55 min.
Decorare:
Odată răcit, cheesecake-ul se poate glazura cu 200 g Topfil Apricot amestecat cu 50 g Miroir Neutre 50g și rozmarin.
Se sfărâmă aluatul, se adaugă untul topit și fisticul. Se așează în formă, atât la bază cât și pe lateralul unui cerc de inox uns cu margarină. Se presează aluatul în cerc cu ajutorul unei linguri.
Folosim cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele și preferințele repetate, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre cookies, inclusiv cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Dând click pe „Accept toate cookies”, sunteți de acord cu utilizarea tuturor cookies-urilor