Ia-ți ingredientele profesionale pentru brutărie, patiserie, cofetărie sau ciocolaterie - la reducere sau la prețuri excepționale de Black Friday. Comandă online astăzi din contul tău MyPuratos.
Grăbește-te! Promoțiile sunt valabile în limita stocurilor disponibile!
Spor la cumpărături!
Fă-ți cont MyPuratos și primești acces exclusiv la soluții profesionale cu prețuri reduse, care te vor ajuta zi de zi. Opțiune de plată online, informații despre stocurile disponibile, rețete de inspirație și multe altele!
Nu aduce anul, ce aduce Black Friday în contul tău MyPuratos. Comandă online produsele preferate de brutărie, patiserie, cofetărie sau ciocolaterie - la reducere sau la prețuri excepționale.
Cremă gata preparată cu fructe de pădure, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru aplicații de cofetărie și patiserie (danish, eclere, torturi & prăjituri multistrat).
Cremă gata preparată cu caise, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru aplicații de cofetărie și patiserie (danish, eclere, torturi & prăjituri multistrat).
Cremă gata preparată cu căpșuni, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru aplicații de cofetărie și patiserie (danish, eclere, torturi & prăjituri multistrat).
Ciocolată albă Belcolade, fără zahăr adăugat, îndulcită cu maltitol, provenită din agricultura sustenabilă Cacao-Trace.
Ciocolată cu lapte Belcolade, fără zahăr adăugat, îndulcită cu maltitol, provenită din agricultura sustenabilă Cacao-Trace.
Ciocolată neagră Belcolade, fără zahăr, îndulcită cu maltitol, provenită din agricultura sustenabilă Cacao-Trace.
Cremă gata de utilizat cu aromă de cappuccino, cu aplicaţii în cofetărie şi patiserie.
Cremă gata preparată cu aromă de caramel, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru aplicații de cofetărie și patiserie.
Cremă cu aromă de alune de pădure gata de utilizat, stabilă la coacere şi congelare-decongelare, cu aplicaţii în cofetărie şi patiserie.
Cremă cu aromă de vanilie gata de utilizat, stabilă la coacere şi congelare-decongelare, cu aplicaţii în cofetărie şi patiserie.
Cremă cu aromă de șampanie gata de utilizat, stabilă la coacere şi congelare-decongelare, cu aplicaţii în cofetărie şi patiserie.
Cremă cu aromă de lămâie gata de utilizat, stabilă la coacere şi congelare-decongelare, cu aplicaţii în cofetărie şi patiserie.
Cremă gata preparată cu ciocolată neagră, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru aplicații de cofetărie și patiserie. Conține ciocolata neagră Belcolade, provenită din agricultura sustenabilă Cacao Trace.
Cremă cu aromă de cocos gata de utilizat, stabilă la coacere şi congelare-decongelare, cu aplicaţii în cofetărie şi patiserie.
Cremă gata preparată, cu gust intens de cacao și pastă de alune de pădure (2%), cu incluziuni de arahide (2%). Produsul nu este stabil la coacere.
Cremă gata preparată, cu gust intens de alune de pădure. Conține 4% pastă de alune de pădure și nu are colorant. Produsul nu este stabil la coacere.
Cremă cu aromă de caramel sărat, gata preparată, stabilă la coacere și congelare-decongelare, cu aplicaţii în cofetărie și patiserie.
Cremă cu aromă de zahăr ars, gata preparată, cu aplicații în cofetărie și patiserie. Produsul nu este stabil la coacere.
Mix pudră recomandat pentru obținerea checurilor cu textura și aroma asemănătoare „checului de casă”.
Mix pudră integral, destinat obținerii checurilor și a foilor de prăjitură cu cacao, cu o textură moale, „umedă”.
Mix complet pentru patiserie destinat obținerii de checuri și muffins-urilor, cu etichetă mai curată, fiind recomandat produselor proaspete, cu termen scurt de valabilitate.
Mix complet pentru patiserie destinat obținerii de checuri, muffins și foi de prăjituri cu textură „catifelată”, de culoare roșu închis.
Amestec pudră complet destinat obținerii checurilor și muffins-urilor de culoare violet și aromă de fructe.
Amestec pudră complet destinat obținerii checurilor și muffins-urilor de culoare verde și aromă de fistic.
Amestec complet de materii prime pentru obținerea rapidă și sigură a checului tip „chiffon” – forma „chiffon” – rotundă, înaltă, cu horn la mijloc.
Amestec complet de materii prime pentru obținerea rapidă și sigură a blaturilor de tort.
Pudră completă de patiserie pentru obținerea foilor de ruladă, a blaturilor și a foilor pentru prăjituri.
Mix complet de patiserie /cofetărie pentru coji de eclere şi choux-uri.
Premix pudră pentru patiserie, destinat obținerii produselor de post, simple sau cu umpluturi.
Mix complet pentru obținerea produselor proaspete de patiserie cu cacao.
Glazură neutră pentru decorul şarlotelor aerate (bavarois, mousse) şi a produselor fine, proaspete şi congelate, de cofetărie. Acest produs este recomandat în special în cazul în care este nevoie de o acoperire totală a produsului finit.
Glazură cu ciocolată albă pentru decorul şarlotelor aerate (bavarois, mousse) şi a produselor proaspete şi congelate, de cofetărie.
Glazură cu aromă de ciocolată pentru decorul șarlotelor aerate (bavarois, mousse) și a produselor fine de cofetărie, proaspete și congelate.
Glazură cu aromă de fructe roșii pentru decorarea produselor tip bavarois, a mousse-urilor și a produselor fine de cofetărie.
Glazură cu aromă de caramel pentru finisarea produselor de patiserie și cofetarie. Se recomandă utilizarea pentru mousse, șarlote pentru a evidenția aspectul și pentru a le mări prospețimea în timp.
Glazură neutră pentru finisarea produselor de patiserie și cofetărie. Se recomandă utilizarea pentru mousse, șarlote pentru a evidenția aspectul și pentru a le mări prospețimea în timp.
Glazură cu aromă de ciocolată pentru finisarea produselor de patiserie și cofetărie. Se recomandă utilizarea pentru mousse, șarlote pentru a evidenția aspectul și pentru a le mări prospețimea în timp.
Glazură albă cu aromă de caise pentru finisarea produselor de patiserie și cofetărie. Se recomandă utilizarea pentru mousse, șarlote pentru a evidenția aspectul și pentru a le mări prospețimea în timp.
Glazură cu aromă de căpșune pentru finisarea produselor de patiserie si cofetărie.
Glazură neutră concentrată pentru finisarea produselor de patiserie și cofetărie. Se recomandă utilizarea pe fructe, tarte, checuri, foietaje dulci pentru a evidenția aspectul și pentru a le mări prospețimea în timp.
Glazură concentrată cu aromă de caisă pentru finisarea produselor de patiserie şi cofetărie. Se aplică la cald. Se recomandă utilizarea pe fructe, tarte, checuri, foietaje dulci pentru a evidentia aspectul și pentru a le mări prospețimea în timp.
Glazură concentrată cu aromă de căpșuni pentru finisarea produselor de patiserie și cofetărie. Se recomandă utilizarea pe fructe, tarte, checuri, foietaje dulci pentru a evidenţia aspectul şi pentru a le mări prospeţimea în timp.
Glazură neutră gata de utilizat pentru finisarea produselor de patiserie și cofetărie. Se recomandă utilizarea pe fructe, tarte, checuri, foietaje dulci pentru a evidenția aspectul și pentru a le mări prospetimea în timp.
Componentă activă de brutărie bazată pe maia naturală din grâu și secară, cu putere proprie de fermentare.
Componentă activă de brutărie bazată pe maia naturală din grâu dur, cu putere proprie de fermentare.
Cereale și semințe străbune infuzate în maia lichidă de grâu și secară.
Boabe de grâu germinate și fermentate, infuzate în maia lichidă de grâu.
Semințe de dovleac, boabe de grâu și semințe de in hidratate în maia lichidă. Preparat cu 35g semințe la 100g produs.
Boabe de soia, semințe de floarea soarelui și in, hidratate și infuzate în maia lichidă de secară
Boabe de secară germinate și fermentate, infuzate în maia lichidă de secară.
Boabe de secară și hrișcă hidratate și infuzate în maia lichidă de secară.
Cereale și semințe hidratate și infuzate în maia lichidă. Preparat cu 35g cereale și semințe la 100g produs.
7 cereale și semințe hidratate și infuzate în maia lichidă de secară.
Ameliorator pudră multifuncțional, pentru pâine și specialități de panificație, care oferă toleranță aluatului și volum foarte bun produsului finit, asigurând un miez coeziv ce își păstrează prospețimea pentru 5 zile (în ambalaj corespunzător).
Ameliorator pudră recomandat făinurilor cu deformare medie, ce oferă extra prospețime pâinii, de până la 3 zile.
Ameliorator pudră recomandat făinurilor cu deformare medie, ce asigură o toleranţă bună aluatului si pastrează prospețimea produsului finit pana la 3 zile (în ambalaj corespunzător).