Vanilla & Sourcherry Cake

INGREDIENTE

METODA DE LUCRU

Blat

Se amestecă toate ingredientele la viteză medie timp de 5 minute.
Se coace la o temperatură de 160°C pentru aproximativ 10-12 minute.

Bază crocantă

Se încălzește Pralicrac Blanc și se întinde un strat subțire peste blat.

Mousse de Vanilie

Se pune laptele împreună cu zahărul pe foc, iar când ajunge la punctul de fierbere se adaugă peste gălbenuș și se continuă fierberea până la 85°C.
Se adaugă peste Belcolade Selection Blanc, gelatina care în prealabil a fost hidratată și Aroma Vanilla.
La final se adaugă Passionata semi-bătută.

Inserție de Vișină

Se pune ca atare inserția de vișină.

Glazură

Se încălzește Miroir Glassage Neutre, se adaugă Belcolade Selection Blanc topită și colorantul.
Se blendează pentru a scoate bulele de aer și se folosește la temperatura de 35-37°C.