Vanilla & Sourcherry Cake

INGREDIENTE

METODA DE LUCRU

Blat

Se amestecă toate ingredientele la viteză medie timp de 5 minute.
Se coace la o temperatură de 160°C pentru aproximativ 10-12 minute.

Bază crocantă

Se încălzește Pralicrac Blanc și se întinde un strat subțire peste blat.

Mousse de Vanilie

Se pune laptele împreună cu zahărul pe foc, iar când ajunge la punctul de fierbere se adaugă peste gălbenuș și se continuă fierberea până la 85°C.
Se adaugă peste Belcolade Selection Blanc, gelatina care în prealabil a fost hidratată și Aroma Vanilla.
La final se adaugă Passionata semi-bătută.

Inserție de Vișină

Se pune ca atare inserția de vișină.

Glazură

Se încălzește Miroir Glassage Neutre, se adaugă Belcolade Selection Blanc topită și colorantul.
Se blendează pentru a scoate bulele de aer și se folosește la temperatura de 35-37°C.

Rețete de inspirație pentru Candy Bar
Vanilla & Raspberry Choux
Cucerește-ți clienții cu Vanilla & Raspberry Choux, un desert delicios de Candy Bar, ce combină excelent craquelin-ul, coaja de choux, crema de vanilie și inserția de zmeură.
Vanilla Eclair & Pralicrac Glaze
Cucerește-ți clienții cu Vanilla Eclair & Pralicrac Glaze, un desert delicios de Candy Bar, ce combină excelent coaja de ecler, crema de vanilie și inserția de zmeură.
Cake Pops cu ciocolată
Cucerește-ți clienții cu Cake Pops cu ciocolată, un desert delicios de Candy Bar, glazurat cu ciocolată veritabilă belgiană albă, neagră, amber sau cu lapte.
Dark Chocolate & Orange
Cucerește-ți clienții cu Dark Chocolate & Orange, un desert delicios de Candy Bar, ce combină excelent blatul cu bază crocantă, mousse-ul de ciocolată neagră și inserția de portocală.
Dark Chocolate & Raspberry
Cucerește-ți clienții cu Dark Chocolate & Raspberry, un desert delicios de Candy Bar, ce combină excelent stratul crocant de zmeură, mousse-ul de ciocolată neagră și inserția de zmeură.
Donut cu fondant
Cucerește-ți clienții cu Donut cu fondant, un desert delicios de Candy Bar, glazurat cu fondant alb, ușor de aplicat.
Donut Rainbow
Cucerește-ți clienții cu Donut Rainbow, un desert delicios de Candy Bar, glazurat cu o combinație de arome: zmeură, fistic, lămâie și caramel.
Green Tea & Raspberry Rose
Cucerește-ți clienții cu Green Tea & Raspberry Rose, un desert delicios de Candy Bar, ce combină excelent blatul cu bază crocantă, namelaka cu ceai verde, mousse-ul de zmeură și petale de trandafir și inserția de zmeură.
Green Velvet Layer Cake
Cucerește-ți clienții cu Green Velvet Layer Cake, un desert delicios de Candy Bar, ce combină excelent blatul verde cu strat crocant și ganache-ul de fistic.
Hazelnut Latte Cheesecake
Cucerește-ți clienții cu Hazelnut Latte Cheesecake, un desert delicios de Candy Bar, ce combină excelent biscuitul, crema de cheesecake și ganache-ul de ciocolată.
Lemon & Pistachio Eclaire
Cucerește-ți clienții cu Lemon & Pistachio Eclaire, un desert delicios de Candy Bar, ce combină excelent coaja de ecler și cremele de lămâie, fistic și zmeură.
Macarons
Cucerește-ți clienții cu Macarons, un desert delicios de Candy Bar, ce combină excelent coaja de macarons și ganache-urile cu aromă de fistic, lămâie, vanilie și zmeură.
Madelaine
Cucerește-ți clienții cu Madelaine, un desert delicios de Candy Bar, glazurat cu o combinație de arome: zmeură, fistic, lămâie și caramel.
Mini Pavlova
Cucerește-ți clienții cu Mini Pavlova, un desert delicios de Candy Bar, ce combină excelent bezeaua și crema de brânză.
Olive Oil Panna Cotta
Cucerește-ți clienții cu Olive Oil Panna Cotta, un desert delicios de Candy Bar, ce combină excelent stratul crocant de fistic, inserția de portocală și panna cotta cu ulei de măsline.
Pistachio Cake
Cucerește-ți clienții cu Pistachio Cake, un desert delicios de Candy Bar, ce combină excelent blatul cu bază crocantă, mousse-ul de fistic și inserția de zmeură.
Pumpkin Spice Cheesecake
Cucerește-ți clienții cu Pumpkin Spice Cheesecake, un desert delicios de Candy Bar, ce combină excelent biscuitul și crema de cheesecake cu aromă de dovleac.
Purple Velvet Layer Cake
Cucerește-ți clienții cu Purple Velvet Layer Cake, un desert delicios de Candy Bar, ce combină excelent blatul mov cu strat crocant și ganache-ul de zmeură.