Vanilla & Raspberry Choux

INGREDIENTE

METODA DE LUCRU

Craquelin

Se amestecă toate ingredientele la robot cu paleta. Se întinde între două foi de copt până la grosimea de 2 mm și se congelează. Se decupează discuri si se pun deasupra choux-ului înainte de coacere.

Choux

Se mixează ingredientele la viteză mică timp de 1 minut, apoi 5/6 minute la viteză mare.

Regim de coacere:
- cuptor cu vatră: la 200°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă.
- cuptor rotativ sau convecție: la 180°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă.
Coacerea se realizează fără abur.

Cremă de Vanilie

Se umple choux-ul cu Cremfil Classic Vanilla Eclair.

Inserție de Zmeură

Se hidratează gelatina, se topește și amestecă cu umplutura de zmeură. Se toarnă cu ajutorul unui poș în forma de silicon de bile și se așează deasupra choux-ului.