Se întinde aluatul la mașina de turat până la grosimea de 7mm, se decupează cu ajutorul celor două cercuri cu diametru de 8 și 3 cm.
Dospire finală
60 min la 30-32°C, umiditate relativă 70-80%
Uscare
Înainte de coacere bucățile de aluat se lasă 15 minute la temperatura camerei pentru a forma o crustă subțire.
Prăjire
Se prăjesc în baie de ulei, la temperatura de 190°C. 1 minut pe partea cu crustă 2 minute pe cealaltă parte, ulterior încă 1 minut.
Glazurare
Se încălzește Fondant Vega la foc mic cu puțină apă. Se glazurează.
Descoperă
Rețete asociate
Pachet selectat
Adăugat în coș
Produsul a fost adăugat în coș
Bine v-am găsit!
Website-ul nostru folosește cookies
Folosim cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele și preferințele repetate, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre cookies, inclusiv cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Dând click pe „Accept toate cookies”, sunteți de acord cu utilizarea tuturor cookies-urilor