Se amestecă toate ingredientele la viteză medie timp de 5 minute. Se coace la o temperatură de 160°C pentru aproximativ 10-12 minute.
Se încălzește Pralicrac Raspberry și se întinde un strat subțire peste blat.
Se pune Passionata împreună cu glucoza și ceaiul verde pe foc, iar când ajunge la punctul de fierbere se adaugă peste Belcolade Selection Noir, gelatina care în prealabil a fost hidratată, iar la final se adaugă Passionata semi-bătută.
Se pune Passionata împreună cu zahărul, iar când ajunge la punctul de fierbere se adaugă peste gălbenuș. Se cotinuă fierberea până la 85°C și se adaugă peste gelatina care în prealabil a fost hidratată, Topfil Raspberry Smooth 35% și petalele de trandafiri. Se blendează foarte bine, iar la final se adaugă Passionata semi-bătută.
Se pune ca atare inserția Topfil Raspberry Smooth 35%.
Se topește untul de cacao și se adaugă colorantul. Se aplică prin spray-ere pe produsul congelat.