Green Tea and Raspberry Rose

INGREDIENTE

METODA DE LUCRU

Blat

Se amestecă toate ingredientele la viteză medie timp de 5 minute . Se coace la o temperatură de 160 0C pentru aproximativ 10-12 minute.

Bază crocantă

Se încălzește Pralicrac Raspberry și se întinde un strat subțire peste blat.

Green Tea Namelaka

Se pune Passionata împreună cu glucoza si ceaiul verde pe foc, iar când ajunge la punctul de fierbere se adaugă peste Belcolade Selection Noir, gelatina care in prealabil a fost hidratată, iar la final se adaugă Passionata semi-bătută.

Raspberry & Rose Mousse

Se pune Passionata împreună cu zahărul, iar când ajunge la punctul de fierbere se adaugă peste gălbenuș . Se cotinuă fierberea până la 85 0C și se adaugă peste gelatina care in prealabil a fost hidratată, Topfil Raspberry Smooth 35% și petalele de trandafiri. Se blendeazaă foarte bine iar la final se adaugă Passionata semi- bătută.

Inserție de zmeură

Se pune ca atare inserția Topfil Raspberry Smooth 35%

Glazură

Se topește untul de cacao și se adaugă colorantul. Se aplică prin spray-ere pe produsul congelat

Descoperă

Rețete asociate