Se amestecă toate ingredientele la viteză medie timp de 5 minute . Se coace la o temperatură de 160 0C pentru aproximativ 10-12 minute.
Se încălzește Pralicrac Raspberry și se întinde un strat subțire peste blat.
Se pune Passionata împreună cu glucoza si ceaiul verde pe foc, iar când ajunge la punctul de fierbere se adaugă peste Belcolade Selection Noir, gelatina care in prealabil a fost hidratată, iar la final se adaugă Passionata semi-bătută.
Se pune Passionata împreună cu zahărul, iar când ajunge la punctul de fierbere se adaugă peste gălbenuș . Se cotinuă fierberea până la 85 0C și se adaugă peste gelatina care in prealabil a fost hidratată, Topfil Raspberry Smooth 35% și petalele de trandafiri. Se blendeazaă foarte bine iar la final se adaugă Passionata semi- bătută.
Se pune ca atare inserția Topfil Raspberry Smooth 35%
Se topește untul de cacao și se adaugă colorantul. Se aplică prin spray-ere pe produsul congelat