Lemon & Pistachio Eclaire

INGREDIENTE

METODA DE LUCRU

Coajă de eclair

Se mixează ingredientele la viteză mică timp de 1 minut, apoi 5/6 minute la viteză mare.

Regim de coacere:
- cuptor cu vatră: la 200°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă;
- cuptor rotativ sau convecție: la 180°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă. Coacerea se realizeaza fără abur.

Cremă de lămâie/fistic

Se duce la punctul de fierbere Whippak și se adaugă peste Carat Coverflex Lemon/Pistacio, se lasă la setat până a 2-a zi și se spumează.

Cremă de zmeură

Se duce la punctul de fierbere Whippak și se adaugă peste Carat Coverflex Raspberry. Se lasă la setat până a 2-a zi și se spumează cu Ambiante.

Glazură

Se topește Carat Coverflex până la 40-45°C și se folosește pentru a glazura ecler-ul la temperatura de 30-32°C.