Dark Chocolate & Orange

INGREDIENTE

METODA DE LUCRU

Blat

Se amestecă toate ingredientele la viteză medie timp de 5 minute. Se coace la o temperatură de 160°C pentru aproximativ 10-12 minute.

Bază crocantă

Se încălzește Pralicrac Exotique și se întinde un strat subțire peste blat.

Mousse de ciocolată neagră

Se pune Passionata împreună cu zahărul, zeama și răzătura de portocală pe foc, iar când ajunge la punctul de fierbere se adaugă peste gălbenuș și se continuă fierberea până la 85°C. Se adaugă peste Belcolade Selection Noir, gelatina care în prealabil a fost hidratată, iar la final se adaugă Passionata semi-bătută.

Inserție de portocală

Se pune ca atare inserția de portocală.

Glazură

Se încălzește Miroir Glassage Noir, se blendează pentru a scoate bulele de aer și se folosește la temperatura de 35-37°C.

Rețete de inspirație pentru Candy Bar
Dark Chocolate & Raspberry
Cucerește-ți clienții cu Dark Chocolate & Raspberry, un desert delicios de Candy Bar, ce combină excelent stratul crocant de zmeură, mousse-ul de ciocolată neagră și inserția de zmeură.
Donut cu fondant
Cucerește-ți clienții cu Donut cu fondant, un desert delicios de Candy Bar, glazurat cu fondant alb, ușor de aplicat.
Donut Rainbow
Cucerește-ți clienții cu Donut Rainbow, un desert delicios de Candy Bar, glazurat cu o combinație de arome: zmeură, fistic, lămâie și caramel.
Green Tea & Raspberry Rose
Cucerește-ți clienții cu Green Tea & Raspberry Rose, un desert delicios de Candy Bar, ce combină excelent blatul cu bază crocantă, namelaka cu ceai verde, mousse-ul de zmeură și petale de trandafir și inserția de zmeură.
Green Velvet Layer Cake
Cucerește-ți clienții cu Green Velvet Layer Cake, un desert delicios de Candy Bar, ce combină excelent blatul verde cu strat crocant și ganache-ul de fistic.
Hazelnut Latte Cheesecake
Cucerește-ți clienții cu Hazelnut Latte Cheesecake, un desert delicios de Candy Bar, ce combină excelent biscuitul, crema de cheesecake și ganache-ul de ciocolată.
Lemon & Pistachio Eclaire
Cucerește-ți clienții cu Lemon & Pistachio Eclaire, un desert delicios de Candy Bar, ce combină excelent coaja de ecler și cremele de lămâie, fistic și zmeură.
Macarons
Cucerește-ți clienții cu Macarons, un desert delicios de Candy Bar, ce combină excelent coaja de macarons și ganache-urile cu aromă de fistic, lămâie, vanilie și zmeură.
Madelaine
Cucerește-ți clienții cu Madelaine, un desert delicios de Candy Bar, glazurat cu o combinație de arome: zmeură, fistic, lămâie și caramel.
Mini Pavlova
Cucerește-ți clienții cu Mini Pavlova, un desert delicios de Candy Bar, ce combină excelent bezeaua și crema de brânză.
Olive Oil Panna Cotta
Cucerește-ți clienții cu Olive Oil Panna Cotta, un desert delicios de Candy Bar, ce combină excelent stratul crocant de fistic, inserția de portocală și panna cotta cu ulei de măsline.
Pistachio Cake
Cucerește-ți clienții cu Pistachio Cake, un desert delicios de Candy Bar, ce combină excelent blatul cu bază crocantă, mousse-ul de fistic și inserția de zmeură.
Pumpkin Spice Cheesecake
Cucerește-ți clienții cu Pumpkin Spice Cheesecake, un desert delicios de Candy Bar, ce combină excelent biscuitul și crema de cheesecake cu aromă de dovleac.
Purple Velvet Layer Cake
Cucerește-ți clienții cu Purple Velvet Layer Cake, un desert delicios de Candy Bar, ce combină excelent blatul mov cu strat crocant și ganache-ul de zmeură.
Rainbow Cakepops
Cucerește-ți clienții cu Rainbow Cakepops, un desert delicios de Candy Bar, glazurat cu o combinație de arome: zmeură, fistic, lămâie și caramel.
Red Velvet Layer Cake
Cucerește-ți clienții cu Red Velvet Layer Cake, un desert delicios de Candy Bar, ce combină excelent blatul roșu cu strat crocant și crema de brânză.
Speculoos Cheesecake
Cucerește-ți clienții cu Speculoos Cheesecake, un desert delicios de Candy Bar, ce combină excelent biscuitul, crema de cheesecake și speculoos.
Tartă cu ciocolată și zmeură
Cucerește-ți clienții cu Tarta cu ciocolată și zmeură, un desert delicios de Candy Bar, ce combină excelent coaja de tartă, frangipane-ul, crema de zmeură și ganache-ul de ciocolată neagră.