Rainbow Cakepops

INGREDIENTE

METODA DE LUCRU

Blat

Se mixează toate ingredientele la viteză mare timp de 8 minute, se întinde compoziția într-o tavă și se coace 6 minute la 170°C (cu abur la început). Când se răcește se mărunțește și se amestecă cu celelalte ingrediente pentru a forma compoziția de cakepops.

Compoziție

Se duce la punctul de fierbere Passionata și se adaugă peste Belcolade Selection Noir. Se pune peste blatul mărunțit, se adaugă pudra de cacao și esența de rom.

Glazură

Se încălzește Carat Coverflex Lemon/Raspberry/Pistacio/ Caramel și se glazurează cakepops-ul.

Rețete de inspirație pentru Candy Bar
Red Velvet Layer Cake
Cucerește-ți clienții cu Red Velvet Layer Cake, un desert delicios de Candy Bar, ce combină excelent blatul roșu cu strat crocant și crema de brânză.
Speculoos Cheesecake
Cucerește-ți clienții cu Speculoos Cheesecake, un desert delicios de Candy Bar, ce combină excelent biscuitul, crema de cheesecake și speculoos.
Tartă cu ciocolată și zmeură
Cucerește-ți clienții cu Tarta cu ciocolată și zmeură, un desert delicios de Candy Bar, ce combină excelent coaja de tartă, frangipane-ul, crema de zmeură și ganache-ul de ciocolată neagră.
Tartă cu citrice
Cucerește-ți clienții cu Tarta cu citrice, un desert delicios de Candy Bar, ce combină excelent coaja de tartă, frangipane-ul și cremele de lămâie și portocale.
Vanilla & Raspberry Choux
Cucerește-ți clienții cu Vanilla & Raspberry Choux, un desert delicios de Candy Bar, ce combină excelent craquelin-ul, coaja de choux, crema de vanilie și inserția de zmeură.
Vanilla & Sourcherry Cake
Cucerește-ți clienții cu Vanilla & Sourcherry Cake, un desert delicios de Candy Bar, ce combină excelent blatul cu bază crocantă, mousse-ul de vanilie și inserția de vișină.
Vanilla Eclair & Pralicrac Glaze
Cucerește-ți clienții cu Vanilla Eclair & Pralicrac Glaze, un desert delicios de Candy Bar, ce combină excelent coaja de ecler, crema de vanilie și inserția de zmeură.
Cake Pops cu ciocolată
Cucerește-ți clienții cu Cake Pops cu ciocolată, un desert delicios de Candy Bar, glazurat cu ciocolată veritabilă belgiană albă, neagră, amber sau cu lapte.
Dark Chocolate & Orange
Cucerește-ți clienții cu Dark Chocolate & Orange, un desert delicios de Candy Bar, ce combină excelent blatul cu bază crocantă, mousse-ul de ciocolată neagră și inserția de portocală.
Dark Chocolate & Raspberry
Cucerește-ți clienții cu Dark Chocolate & Raspberry, un desert delicios de Candy Bar, ce combină excelent stratul crocant de zmeură, mousse-ul de ciocolată neagră și inserția de zmeură.
Donut cu fondant
Cucerește-ți clienții cu Donut cu fondant, un desert delicios de Candy Bar, glazurat cu fondant alb, ușor de aplicat.
Donut Rainbow
Cucerește-ți clienții cu Donut Rainbow, un desert delicios de Candy Bar, glazurat cu o combinație de arome: zmeură, fistic, lămâie și caramel.
Green Tea & Raspberry Rose
Cucerește-ți clienții cu Green Tea & Raspberry Rose, un desert delicios de Candy Bar, ce combină excelent blatul cu bază crocantă, namelaka cu ceai verde, mousse-ul de zmeură și petale de trandafir și inserția de zmeură.
Green Velvet Layer Cake
Cucerește-ți clienții cu Green Velvet Layer Cake, un desert delicios de Candy Bar, ce combină excelent blatul verde cu strat crocant și ganache-ul de fistic.
Hazelnut Latte Cheesecake
Cucerește-ți clienții cu Hazelnut Latte Cheesecake, un desert delicios de Candy Bar, ce combină excelent biscuitul, crema de cheesecake și ganache-ul de ciocolată.
Lemon & Pistachio Eclaire
Cucerește-ți clienții cu Lemon & Pistachio Eclaire, un desert delicios de Candy Bar, ce combină excelent coaja de ecler și cremele de lămâie, fistic și zmeură.
Macarons
Cucerește-ți clienții cu Macarons, un desert delicios de Candy Bar, ce combină excelent coaja de macarons și ganache-urile cu aromă de fistic, lămâie, vanilie și zmeură.
Madelaine
Cucerește-ți clienții cu Madelaine, un desert delicios de Candy Bar, glazurat cu o combinație de arome: zmeură, fistic, lămâie și caramel.