Umpluturile cu fructe produse în România joacă după regulile celor mai bune gusturi locale!

DĂ OCAZIA UMPLUTURILOR CU FRUCTE PRODUSE ÎN ROMÂNIA SĂ IMPRESIONEZE PRIN GUST!

De astăzi, umpluturile cu fructe, produse în fabrica noastră din România, livrează performanță în toate rețetele de brutărie, viennoiserie și cofetărie. Garantăm produse finite cu cea mai ridicată stabilitate la coacere, congelare și decongelare.

Topfil Apple 80%, Topfil Apple 80% Pieces, Vivafil Apple 35% From Field To Fork, Topfil Sour Cherry 40%, Topfil Sour Cherry 65% și Topfil Plum Smooth 90% sunt cele șase inovații cu umpluturi de fructe, produse exclusiv de Puratos, în fabrica din România. Două dintre ele au prins gustul merelor din livezile locale.

Clienții tăi vor fi surprinși să descopere cele mai bune gusturi ale deserturilor cu umpluturi din fructe. Și cei care nu au uitat gusturile merelor jonathane de Voinești să aibă o conexiune gustativă cu vârsta copilăriei. Navighează mai departe și descoperă livezile locale de unde vor proveni fructele pentru Topfil Apple 80% Pieces și Vivafil Apple 35% From Field to Fork.

„Umpluturile Topfil și Vivafil au un conținut mare de fructe, sunt gata de utilizat și oferă stabilitate la coacere și fiabilitate oricărei rețete. Economisesc mult timp în pașii de realizare a unei rețete, oferă consistență uniformă și rezistă la coacere. În același timp, păstrează gustul intens și consistent al fructelor. Le recomand ca fiind o opțiune excelentă pentru toți profesioniștii din brutărie, viennoiserie și cofetărie care vor să își surprindă clienții prin gust, în timp ce își simplifică procesul de producție. Vă invit să descoperiți și rețetele inovatoare și delicioase care îi vor readuce pe clienți în fața vitrinelor voastre.”

Laurențiu Holțman - Applications Specialist Bakery, Puratos România

Cu ce te vor surprinde cele șase inovații de umpluturi cu fructe, produse în România, exclusiv de Puratos?

Sunt pline de fructe, mai exact până la 90% din conținut. Promit o calitate și un gust constante, în timp ce au o stabilitate ridicată la coacere, congelare și decongelare. Clienții tăi vor aprecia gustul intens și savuros de fructe. În același timp, se păstrează promisiunile etichetelor curate și lipsa coloranților artificiali. 

Topfil Apple 80%

Topfil Apple 80%

Umplutură gata de utilizat cu mere cuburi și textură bogată, pentru produse de patiserie și cofetărie proaspete sau congelate cu stabilitate ridicată la coacere.

Topfil Apple 80% Pieces

Topfil Apple 80% Pieces

Umplutură gata de utilizat cu mere rase și textură bogată, pentru produse de patiserie și cofetărie proaspete sau congelate cu stabilitate ridicată la coacere.

Topfil Sour Cherry 40%

Topfil Sour Cherry 40%

Umplutură gata de utilizat cu bucăți de vișine atent selecționate, pentru produse de patiserie și cofetărie proaspete sau congelate cu stabilitate ridicată la coacere.

Topfil Sour Cherry 65%

Topfil Sour Cherry 65%

Umplutură gata de utilizat cu bucăți de vișine atent selecționate, pentru produse de patiserie și cofetărie proaspete sau congelate cu stabilitate ridicată la coacere.

Topfil Plum Smooth 90%

Topfil Plum Smooth 90%

Umplutură gata de utilizat cu conținut ridicat de prune, pentru produse de patiserie și cofetărie proaspete sau congelate cu stabilitate ridicată la coacere.

Vivafil Apple 35%

Vivafil Apple 35%

Umplutură gata de utilizat cu piure de măr românesc de la Ferma Steluța, pentru produse de patiserie fină, proaspete sau congelate cu stabilitate extraordinară la coacere.

Topfil Pumpkin 50%

Topfil Pumpkin 50%

Umplutură gata de utilizat cu dovleac cuburi și textură bogată pentru produse de patiserie și cofetărie proaspete sau congelate cu stabilitate ridicată la coacere.

De ce să folosești umpluturile noastre cu fructe?

 • Topfil Apple 80%Umplutură gata de utilizat cu mere cuburi și textură bogată, pentru produse de patiserie și cofetărie proaspete sau congelate cu stabilitate ridicată la coacere.
 • Topfil Apple 80% Pieces: Umplutură gata de utilizat cu mere rase și textură bogată, pentru produse de patiserie și cofetărie proaspete sau congelate cu stabilitate ridicată la coacere. Merele rase (50%) sunt mere românești din regiunea Voinești.
 • Vivafil Apple 35% From Field To ForkUmplutură gata de utilizat cu piure de măr românesc de la Ferma Steluța, pentru produse de patiserie fină, proaspete sau congelate cu stabilitate extraordinară la coacere.
 • Topfil Sour Cherry 40%Umplutură gata de utilizat cu bucăți de vișine atent selecționate, pentru produse de patiserie fină, proaspete sau congelate cu stabilitate ridicată la coacere.
 • Topfil Sour Cherry 65%Umplutură gata de utilizat cu bucăți de vișine atent selecționate, pentru produse de patiserie fină, proaspete sau congelate cu stabilitate ridicată la coacere.
 • Topfil Plum Smooth 90%Umplutură gata de utilizat cu conținut ridicat de prune, pentru produse de patiserie fină, proaspete sau congelate cu stabilitate ridicată la coacere.
 • Topfil Pumpkin 50%Umplutură gata de utilizat cu dovleac cuburi și textură bogată pentru produse de patiserie și cofetărie proaspete sau congelate cu stabilitate ridicată la coacere.

„Noua noastră gamă de umpluturi cu fructe vine cu profil de gust unic, apropiat de gustul românesc. Din punct de vedere funcționalitate, sunt umpluturi cu conținut ridicat de fruct, cu o stabilitate la coacere ridicată, cu etichetă curată, fără coloranți sau arome artificiale.” - Irina Popescu, Product Manager Patisserie, Puratos România

Impactul proiectului - Cum pot ajunge merele românești să joace la masa marilor gusturi?

Impactul proiectului - Cum pot ajunge merele românești să joace la masa marilor gusturi?

„Inițiativa noastră nu este doar despre a aduce pe piață umpluturi cu fructe, ci reprezintă un angajament profund față de comunitatea locală și mediul înconjurător. A fost o reală provocare să găsim surse locale de fructe, dar am avut încredere că, în agricultura românească, vom găsi producători care sunt la fel de implicați ca noi în păstrarea gusturilor reprezentative pentru publicul român. Folosim acum cele mai bune surse pentru noile noastre umpluturi de fructe: mărul ionatan, din zona Voinești, și mărul Pinova, din zona Cluj. Prin intermediul fermelor partenere, susținem economia locală, dezvoltăm proiecte durabile, sustenabile, și folosim resursele într-un mod conștient și eficient. Inovațiile cu umpluturi de fructe produse în fabrica noastră se pretează inclusiv pentru rețetele de patiserie fină.”

Alina Rugină - R&D Fruits, Puratos România

Livezile fermei Steluța aduc merele pentru viitoarele tale creații dulci

Povestea Fermei Steluța începe în anii 1950, când au fost plantate primele livezi de cireș, prun și măr pe dealul cu același nume din Cluj-Napoca.

Pământul roditor și clima ideală pentru cultivarea pomilor au făcut ca fructele crescute aici să își câștige renumele în întreaga țară.

Cum susținem împreună fermierii din România?

 • Cumpărăm recolte de fructe crescute pe meleaguri românești.
 • Dezvoltăm inovații cu origine locală pentru brutării, viennoiserie și cofetării.
 • Avem încredere în gusturile autentice românești ale fructelor și dezvoltăm rețete, inclusiv de patiserie fină, care să îi facă pe clienți să se întoarcă la vitrinele voastre.
 • Folosești inovațiile noastre cu umpluturi de fructe și dai ocazia fructelor românești să conecteze generații prin gust.
Livezile fermei Steluța aduc merele pentru viitoarele tale creații dulci

„Participarea la acest proiect a reprezentat o oportunitate de a experimenta noi arome și de a descoperi moduri inovative de a integra fructele în rețetele noastre. Umpluturile de măr, vișină și prună au adus un plus de culoare și gust fiecărei rețete și ne-au inspirat să explorăm mai multe opțiuni sănătoase și delicioase, pentru toți clienții voștri, în alimentația lor de zi cu zi.”

Cristian Gae - Technical Advisor Patisserie, Puratos România

Programul „From Field to Fork”

Programul „From Field to Fork”

„From Field to Fork” este programul nostru de sustenabilitate și reprezintă un angajament ferm în direcția controlului asupra provenienței și trasabilității, de la momentul recoltării din livadă până la obținerea produsului finit. Prin intermediul acestui program, ne propunem să minimizăm amprenta noastră ecologică, să promovăm practici agricole durabile și să ne asigurăm că fiecare etapă a procesului nostru respectă standardele ridicate ale sustenabilității.

Rețetele marilor gusturi din noile noastre umpluturi cu fructe
Apple Rolls
Inovează în brutărie cu rețeta Apple Rolls și folosește noua umplutură cu fructe Vivafil Apple 35%, pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Danish Bicolor cu umplutură de vișine
Inovează în brutărie cu rețeta Danish bicolor cu umplutură de vișine și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Sour Cherry 65%, pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Danish cu cremă de vanilie și umplutură cu măr
Inovează în brutărie cu rețeta Danish cu cremă de vanilie și umplutură cu măr și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Apple 80%, pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Danish cu umplutură de măr ras
Inovează în brutărie cu rețeta Danish cu umplutură de măr ras și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Apple 80% Pieces, pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Floare de prun
Inovează în brutărie cu rețeta Floare de prun și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Plum Smooth 90%, pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Sugar Sour Cherry Danish
Inovează în brutărie cu rețeta Sugar Sour Cherry Danish și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Sour Cherry 40%, pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Danish cu umplutură de dovleac
Inovează în brutărie cu rețeta Danish cu umplutură de dovleac și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Pumpkin 50%, pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Pumpkin Bread Rolls
Inovează în brutărie cu rețeta Pumpkin Bread Rolls și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Pumpkin 50%, pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Apple Eclair
Inovează în cofetărie cu rețeta Apple Eclair și folosește noua umplutură cu fructe Vivafil Apple 35%, pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Apple Tart
Inovează în cofetărie cu rețeta Apple Tart și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Apple 80% Pieces, pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Cherry Cheesy
Inovează în cofetărie cu rețeta Cherry Cheesy și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Sour Cherry 40%, pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Crumble Tart
Inovează în cofetărie cu rețeta Crumble Tart și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Plum Smooth 90%, pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Double Cherry
Inovează în cofetărie cu rețeta Double Cherry și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Sour Cherry 65%, pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Red Apple
Inovează în cofetărie cu rețeta Red Apple și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Apple 80%, pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Tort Dovleac
Inovează în cofetărie cu rețeta Tort Dovleac și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Pumpkin 50%, pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.