Tartă cu măr și mentă

Ingrediente

Mod de lucru

Aluat de tartă

Se mixează toate ingredientele cu paleta mixerului. Aluatul se întinde la grosimea de 2 mm. Se mulează formele de tartă și se coc la temperatura de 160°C, timp de 18 minute.

Cremă de migdale

Se amestecă untul cu zahărul și se adaugă ouăle treptat. La sfârșit se adaugă pudra de migdale și făina.

Jeleu de măr

Se amestecă Topfill Apple 80% cu menta mărunțită.

Ganache vanilie spumat

Se încălzește Festipak, mierea și păstaia de vanilie. Se toarnă peste gelatina hidratată în apă rece și bănuții de ciocolată. Se adaugă Festipak 2, se pune la rece, apoi se spumează.

Rețetele marilor gusturi din noile noastre umpluturi cu fructe
Apple & Mint
Inovează în cofetărie cu rețeta Apple & Mint și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Apple 80% pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Cherry & Yoghurt
Inovează în cofetărie cu rețeta Cherry & Yoghurt și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Sour Cherry 65% pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Plum & Almonds
Inovează în cofetărie cu rețeta Plum & Almonds și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Plum Smooth 90% pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Tartă cu ciocolată și vișine
Inovează în cofetărie cu rețeta Tartă cu ciocolată și vișine și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Sour Cherry 65% pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Tartă cu prune
Inovează în cofetărie cu rețeta Tartă cu prune și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Plum Smooth 90% pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.