Apple Tart

Ingrediente

Mod de lucru

Aluat fraged

Se amestecă toate ingredientele. Se întinde aluatul până la grosimea de 2 mm și se mulează în forma de tartă. Se coace la 160°C timp de 10 minute.

Frangipane

Se amestecă untul cu zahărul, după care se adaugă ouăle cu gălbenușul, iar la final se încorporează făina și pudra de migdale. Se adaugă frangipane-ul în coaja de tartă și se coace la 160°C timp de 15 minute.

Umplutură de măr

Se adaugă Topfil Apple 80% Pieces peste frangipane și se coace la 160°C timp de 10 minute.

Crutoane cu scorțișoară

Se amestecă toate ingredientele la viteză mare, cu paleta mixerului pentru 5 minute, se întinde în tavă și se coace la 160°C timp de 15-20 minute.

Umplere și decorare

Se mulează tarta și se coace la 160°C timp de 10 minute. Se pune frangipane-ul în coaja de tartă și se coace pentru 15 minute, după care se adaugă umplutura de măr și se mai coace pentru încă 10 minute, iar la final se adaugă crutoanele cu scorțișoară deasupra.

Despre rețetă

Autor: Cristian Gae

Nivel complexitate:  

Rețetă dezvoltată de Cristian Gae, consilier tehnic Puratos, un cunoscut maestru al deserturilor fine, cu o experiență de peste 20 ani în cofetărie.

Rețetele marilor gusturi din noile noastre umpluturi cu fructe
Apple Rolls
Inovează în brutărie cu rețeta Apple Rolls și folosește noua umplutură cu fructe Vivafil Apple 35%, pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Danish bicolor cu umplutură de vișine
Inovează în brutărie cu rețeta Danish bicolor cu umplutură de vișine și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Sour Cherry 65%, pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Danish cu cremă de vanilie și umplutură cu măr
Inovează în brutărie cu rețeta Danish cu cremă de vanilie și umplutură cu măr și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Apple 80%, pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Danish cu umplutură de măr ras
Inovează în brutărie cu rețeta Danish cu umplutură de măr ras și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Apple 80% Pieces, pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Floare de prun
Inovează în brutărie cu rețeta Floare de prun și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Plum Smooth 90%, pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Sugar Sour Cherry Danish
Inovează în brutărie cu rețeta Sugar Sour Cherry Danish și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Sour Cherry 40%, pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Apple Eclair
Inovează în cofetărie cu rețeta Apple Eclair și folosește noua umplutură cu fructe Vivafil Apple 35%, pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Cherry Cheesy
Inovează în cofetărie cu rețeta Cherry Cheesy și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Sour Cherry 40%, pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Crumble Tart
Inovează în cofetărie cu rețeta Crumble Tart și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Plum Smooth 90%, pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Double Cherry
Inovează în cofetărie cu rețeta Double Cherry și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Sour Cherry 65%, pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Red Apple
Inovează în cofetărie cu rețeta Red Apple și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Apple 80%, pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Danish cu umplutură de dovleac
Inovează în brutărie cu rețeta Danish cu umplutură de dovleac și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Pumpkin 50%, pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Pumpkin Bread Rolls
Inovează în brutărie cu rețeta Pumpkin Bread Rolls și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Pumpkin 50%, pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Tort Dovleac
Inovează în cofetărie cu rețeta Tort Dovleac și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Pumpkin 50%, pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.