Se amestecă toate ingredientele. Se întinde aluatul până la grosimea de 2 mm și se mulează în forma de tartă. Se coace la 160°C timp de 10 minute.
Se amestecă untul cu zahărul, după care se adaugă ouăle cu gălbenușul, iar la final se încorporează făina și pudra de migdale. Se adaugă frangipane-ul în coaja de tartă și se coace la 160°C timp de 15 minute.
Se adaugă Topfil Apple 80% Pieces peste frangipane și se coace la 160°C timp de 10 minute.
Se amestecă toate ingredientele la viteză mare, cu paleta mixerului pentru 5 minute, se întinde în tavă și se coace la 160°C timp de 15-20 minute.
Se mulează tarta și se coace la 160°C timp de 10 minute. Se pune frangipane-ul în coaja de tartă și se coace pentru 15 minute, după care se adaugă umplutura de măr și se mai coace pentru încă 10 minute, iar la final se adaugă crutoanele cu scorțișoară deasupra.
Autor: Cristian Gae
Nivel complexitate:
Rețetă dezvoltată de Cristian Gae, consilier tehnic Puratos, un cunoscut maestru al deserturilor fine, cu o experiență de peste 20 ani în cofetărie.