Tartă cu prune

Ingrediente

Mod de lucru

Aluat de tartă

Se mixează toate ingredientele cu paleta mixerului. Aluatul se întinde la grosimea de 2 mm. Se mulează formele de tartă, apoi se pune inserția de prune, crema de migdale și se coc la temperatura de 160°C, timp de 18 minute.

Cremă de migdale

Se amestecă untul cu zahărul și se adaugă ouăle treptat. La sfârșit se adaugă pudra de migdale și făina.

Inserție prună

Se pune un stat de Topfil Plum Smooth 90%.

Bezea

Se mixează toate ingredientele până la obținerea unei bezele.

Rețetele marilor gusturi din noile noastre umpluturi cu fructe
Apple & Mint
Inovează în cofetărie cu rețeta Apple & Mint și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Apple 80% pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Cherry & Yoghurt
Inovează în cofetărie cu rețeta Cherry & Yoghurt și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Sour Cherry 65% pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Plum & Almonds
Inovează în cofetărie cu rețeta Plum & Almonds și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Plum Smooth 90% pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Tartă cu ciocolată și vișine
Inovează în cofetărie cu rețeta Tartă cu ciocolată și vișine și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Sour Cherry 65% pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Tartă cu măr și mentă
Inovează în cofetărie cu rețeta Tartă cu măr și mentă și folosește noua umplutură cu fructe Topfill Apple 80% pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.