Cherry & Yoghurt

Ingrediente

Mod de lucru

Blat

Se mixează albușul cu zahărul până la obținerea unei texturi de bezea. Se adaugă gălbenușurile și ouăle întregi, apoi se amestecă încet. Se adaugă toate ingredientele pudră, iar la final untul topit și ciocolata (40°C). Se coace la temperatura de 175°C, timp de 24 minute.

Inserție vișine

Se toarnă Topfil Sour Cherry 65% în formele rotunde de silicon și se congelează.

Cremeux vișine

Se fierb primele patru ingrediente până la temperatura de 80°C, apoi se adaugă gelatina hidratată, iar la final untul. Compoziția se toarnă în forme de silicon inimioară, iar în mijloc se pune inserția de vișină.

Mousse ciocolată și iaurt

Se aduce la punctul de fierbere laptele cu mierea și se toarnă peste ciocolată. Se adaugă gelatina hidratată și topită, apoi iaurtul. La final se încorporează Passionata semi-bătută.

Glazură roșie

Se aduce la punctul de fierbere laptele și glucoza, apoi se toarnă peste ciocolată. Se adaugă gelatina hidratată și topită, iar la final se adaugă Miroir Glassage Neutre și se omogenizează cu blenderul vertical.

Rețetele marilor gusturi din noile noastre umpluturi cu fructe
Apple & Mint
Inovează în cofetărie cu rețeta Apple & Mint și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Apple 80% pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Plum & Almonds
Inovează în cofetărie cu rețeta Plum & Almonds și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Plum Smooth 90% pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Tartă cu ciocolată și vișine
Inovează în cofetărie cu rețeta Tartă cu ciocolată și vișine și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Sour Cherry 65% pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Tartă cu măr și mentă
Inovează în cofetărie cu rețeta Tartă cu măr și mentă și folosește noua umplutură cu fructe Topfill Apple 80% pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Tartă cu prune
Inovează în cofetărie cu rețeta Tartă cu prune și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Plum Smooth 90% pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.