Plum & Almonds

Ingrediente

Mod de lucru

Blat almond moelleux

Se mixează albușul cu zahărul până la obținerea unei texturi de bezea. Se adaugă gălbenușurile și ouăle întregi, apoi se amestecă încet. Se adaugă toate ingredientele pudră, iar la final untul topit. Se coace la temperatura de 175°C, timp de 24 minute.

Peste blat se întinde un strat subțire de Pralicrac Chocolait.

Ganache prune

Se aduce la punctul de fierbere Italmax, apoi se toarnă peste gelatina hidratată, ciocolata și Topfil Plum Smooth 90%.

Inserție prune

Se pune un strat de Topfil Plum Smooth 90%.

Mousse ciocolată

Se fierbe laptele, se adaugă peste gălbenuș și se continuă fierberea până la 85°C. Se adaugă gelatina hidratată și se toarnă peste ciocolată. Când compoziția va ajunge la 35°C se încorporează Italmax semi-bătută.

Glazură ciocolată

Se aduce la punctul de fierbere laptele împreună cu glucoza. Se adaugă gelatina hidratată și topită, apoi se toarnă peste ciocolată. La final se adaugă Miroir Glassage Neutre și se blendează.

Rețetele marilor gusturi din noile noastre umpluturi cu fructe
Apple & Mint
Inovează în cofetărie cu rețeta Apple & Mint și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Apple 80% pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Cherry & Yoghurt
Inovează în cofetărie cu rețeta Cherry & Yoghurt și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Sour Cherry 65% pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Tartă cu ciocolată și vișine
Inovează în cofetărie cu rețeta Tartă cu ciocolată și vișine și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Sour Cherry 65% pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Tartă cu măr și mentă
Inovează în cofetărie cu rețeta Tartă cu măr și mentă și folosește noua umplutură cu fructe Topfill Apple 80% pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.
Tartă cu prune
Inovează în cofetărie cu rețeta Tartă cu prune și folosește noua umplutură cu fructe Topfil Plum Smooth 90% pentru a-ți încânta clienții cu un gust intens și savuros, care adaugă un plus de bucurie și prospețime în fiecare zi.