Plum & Almonds

Ingrediente

Mod de lucru

Blat almond moelleux

Se mixează albușul cu zahărul până la obținerea unei texturi de bezea. Se adaugă gălbenușurile și ouăle întregi, apoi se amestecă încet. Se adaugă toate ingredientele pudră, iar la final untul topit. Se coace la temperatura de 175°C, timp de 24 minute.

Peste blat se întinde un strat subțire de Pralicrac Chocolait.

Ganache prune

Se aduce la punctul de fierbere Italmax, apoi se toarnă peste gelatina hidratată, ciocolata și Topfil Plum Smooth 90%.

Inserție prune

Se pune un strat de Topfil Plum Smooth 90%.

Mousse ciocolată

Se fierbe laptele, se adaugă peste gălbenuș și se continuă fierberea până la 85°C. Se adaugă gelatina hidratată și se toarnă peste ciocolată. Când compoziția va ajunge la 35°C se încorporează Italmax semi-bătută.

Glazură ciocolată

Se aduce la punctul de fierbere laptele împreună cu glucoza. Se adaugă gelatina hidratată și topită, apoi se toarnă peste ciocolată. La final se adaugă Miroir Glassage Neutre și se blendează.