Limu

Aluat fraged
Făină 250 g
Ouă 175 g
Argenta Soft 125 g
Tegral Satin Creme Cake 500 g
Ganache Caramel
Passionata 250 g
Răzătură de lime 1 pc
Zahăr invertit / miere 75 g
Belcolade Lait Caramel Selection 605 g
Unt 80 g

Cum realizezi prăjitura Limu

Proces tehnologic
Se amestecă toate ingredientele până se obține o compoziție omogenă. Se păstrează la frigider până ce aluatul devine tare. Se întinde la grosimea de 5mm si se taie în pătrate 5x5 cm. Se coc la 180°C timp de 12-15 minute.

Ganache

Se încălzește Passionata, zahărul invertit și coja de lime la 80 °și se toarnă peste Belcolade Lait Caramel si se realizează un ganache. Când ganache-ul ajunge la 35-38 °C, se adaugă untul și se omogenizează cu un blender. Se lasă la cristalizat până se obține o textură care se poate turna cu poșul.


Asamblare

Cu ajutorul unui poș, se toarnă linii de ganache pe biscuit. Pentru décor se folosesc pătrățele din Belcolade Lait Selection, tăiate la aceeași dimensiune.


Prăjitură cu decor de ciocolată

Nivel complexitate:  

Specificații

  • Decor ciocolată
  • Ciocolată belgiană veritabilă
  • Ciocolaterie