Elemente indispensabile pentru dezvoltarea afacerii tale

Dezvoltă-ți afacerea cu produsele noastre cele mai apreciate

Selecția noastră de ingrediente de calitate atent alese este concepută să te ajute să reduci costurile, să sporești eficiența și să-ți stimuleze potențialul creativ. Explorează gama noastră de ingrediente de bază pentru produse artizanale și experimentează impactul lor transformator asupra produselor de brutărie.

BENEFICII FINANCIARE PENTRU AFACEREA TA

Pe lângă stimularea potențialului tău de a crea produse artizanale, ingredientele noastre de bază pentru produse artizanale oferă beneficii financiare semnificative pentru afacerea ta. Gestionarea costurilor și maximizarea profitabilității sunt esențiale pentru brutarii artizani ca tine. Explorează avantajele financiare pe care le poți obține folosind ingredientele noastre de bază pentru produse artizanale.

Sunset Glaze

Sunset Glaze

Renunță la glazurile scumpe cu ou! Alternativa noastră mai avantajosă, Sunset Glaze, oferă același finisaj lucios, ajutându-te să reduci costul ingredientelor și să obții produse de patiserie frumoase și cu un aspect profesionist.

Mimetic

Mimetic

Înlocuiește untul costisitor cu Mimetic, un substitut pentru unt potrivit bugetului tău, care imită aroma și textura cremoasă a untului tradițional și te ajută să reduci costul ingredientelor fără a compromite gustul sau calitatea.

Ambiante

Ambiante

Crește profitabilitatea cu Ambiante, o alternativă spornică pentru frișcă, cu volum și stabilitate excepționale. Folosind Ambiante, poți să maximizezi randamentul și să minimizezi nevoia de a adăuga mai multă frișcă, reducând semnificativ costurile.

Randamentul excepțional este esențial pentru succesul tău

Explorează modul în care ingredientele noastre de bază pentru produse artizanale pot să-ți îmbunătățească randamentul și să te ajute să obții rezultate extraordinare. De la îmbunătățirea calității creațiilor tale la optimizarea proceselor, produsele noastre sunt concepute să te ajute să atingi noi culmi ale succesului.

Îmbunătățește calitatea produselor tale
Vivafil Bake-In Sour Cherry Pieces
Umplutură cu bucăți de vișine gata de utilizat, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru aplicații de patiserie și cofetărie.
Belcolade Selection Blanc Cacao-Trace
Ciocolată belgiană albă, sub formă de dropsuri. Parte din programul de ciocolată sustenabilă Cacao-Trace.
Belcolade Selection Lait Cacao-Trace
Ciocolată belgiană veritabilă cu lapte, sub formă de dropsuri. Parte din programul de ciocolată sustenabilă Cacao-Trace
Whippak
Cremă vegetală, stabilă la congelare-decongelare. Se utilizează pentru obținerea cremelor și decorarea produselor de cofetărie și patiserie.
Vivafil Apricot
Umplutură cu caise gata de utilizat, pentru aplicații de patiserie și cofetărie (gogoși, cornuri, brioșe, prăjituri în straturi, croissante, ruladă etc).
Topfil Cherry 65%
Umplutură gata de utilizat cu vișine atent selecționate, pentru produse de patiserie fină, proaspete sau congelate. Fără coloranţi şi arome arficiale.
S 500 CL Fresh
Ameliorator pudră multifuncțional, pentru pâine și specialități de panificație, care oferă toleranță aluatului și volum foarte bun produsului finit, asigurand un miez coeziv ce își păstrează prospețimea pentru 5 zile (în ambalaj corespunzător).
Harmony Classic Neutra
Glazură concentrată neutră pentru finisarea produselor de patiserie şi cofetărie. Se aplică la cald.
Belcolade Selection Noir Cacao-Trace
Ciocolată belgiană veritabilă, neagră sub formă de dropsuri.
Tegral Carrot Cake
Mix complet pentru patiserie destinat obținerii de carrot cake.
Tegral Clara Ultra
Mix complet de patiserie /cofetărie pentru coji de eclere şi choux-uri.
Easy Ciabatta
Mix pudră de brutărie destinat obținerii prin metodă directă a specialității italiene tip Ciabatta.
Cremygel
Pudră instant, termostabilă, pentru obţinerea cremelor cu aromă de vanilie, destinată umplerii şi decorării produselor de patiserie.
Cremfil Classic Vanilla
Cremă cu aromă de vanilie gata de utilizat, stabilă la coacere şi congelare-decongelare, cu aplicaţii în cofetărie şi patiserie.

Păstrează-ți avantajul în fața concurenței

Explorează modul în care ingredientele noastre de bază pentru produse artizanale pot să îmbunătățească imaginea brutăriei tale și poziționează-te ca destinație de încredere pentru produse de brutărie excepționale.

Produse cu beneficii pentru sănătate

Produse cu beneficii pentru sănătate

Răspunde cerinței tot mai mari pentru alternative mai sănătoase și valori nutriționale mai bune.

Ciocolată din surse sustenabile

Ciocolată din surse sustenabile

Colaborăm îndeaproape cu comunități selecționate de fermieri Cacao-Trace pentru a obține boabe de calitate superioară și a perfecționa procesul de fermentație a boabelor de cacao în centrele post-recoltare.

Fii la curent cu cele mai recente tendințe

Fii la curent cu cele mai recente tendințe

Folosește ingredientele noastre de bază pentru produse artizanale pentru a crea rețete în cele mai noi tendințe de pe piață. Asigură-te că ai mereu creații care țin pasul cu cerințele în continuă schimbare ale consumatorilor.

COMANDĂ-ȚI PRODUSELE ONLINE

Creează un cont și autentifică-te în My Puratos, pentru a comanda ușor produsele preferate online! Comanda îți va fi livrată la ușă în cel mai scurt timp.

COMANDĂ-ȚI PRODUSELE ONLINE