Ora Douăsprezece

Inspirație de Crăciun

PAȘII PE CARE TREBUIE SĂ ÎI PARCURGEȚI ÎN REALIZAREA REȚETEI

Blat
Se mixează cu paleta toate ingredientele timp de 3 minute la viteză medie. Se împarte compoziția în două tăvi 60/40 și se coace la 180°C timp de 10 minute. Blatul se va însiropa puțin cu sirop de zahăr cu rom.

Ganache ciocolată
Se amestecă Bavaroise Neutre cu apa caldă, se adaugă Cremfil Classic Imperial și Passionata semi-bătută.

Decor
Se acoperă tortul cu Ambiante – cremă vegetală pentru decoruri – și se decorează cu elemente de decor realizate cu Carat Coverlux Dark.

Poți descărca mai jos tot rețetarul nostru cu inspirație de Crăciun

Tegral Satin Cream Cake, un amestec pudră integral de patiserie-cofetărie, conferă produselor finite un gust savuros și o textură delicată, putând fi utilizat într-o multitudine de aplicații cu prospețime îndelungată.

Passionata: Crema vegetală inovatoare cu gust de frișcă naturală se remarcă prin senzația de prospețime și savoare atât de specifică pentru frișca naturală. Passionata își păstrează culoarea, volumul și textura de 3 ori mai mult decât în cazul utilizării amestecului tradițional de frișcă și crema vegetală.

Glazura Miroir, gata de folosit pentru decorul produselor fine de cofetărie, special concepută pentru acoperire completă, inclusiv pe suprafețe verticale sau curbate este disponibilă în 3 variante: • Neutră – ușor de aromatizat și colorat după preferință • Blanc – cu 20% ciocolată albă Belcolade • Noir – cu pudră de cacao