Cherry present

Inspirație de Crăciun

Moelleox
Carat Coverlux Dark 140 gr
Passionata 140 gr
Albuș 320 gr
Zahăr 140 gr
Cacao 50 gr
Pudră de migdale 110 gr
Tegral Satin Creme Cake 110 gr
Făină 50 gr
Cherry Filing
Carat Decorcrem Dark 500 gr
Topfil Cherry 65% 500 gr
Glazură
Carat Decorcrem Dark 500 gr

PAȘII PE CARE TREBUIE SĂ ÎI PARCURGEȚI ÎN REALIZAREA REȚETEI

Moelleox
Se realizează un ganache din Carat și Passionata (40°c). Ingredientele pudră se pun toate într-un vas. Se spumează albușul cu zahărul, se adaugă ganache-ul, apoi toate ingredientele pudră. Se toarnă la dimensiunea dorită și se coc la 180°c pentru 15 – 20 de minute.

Cherry Filing
Se încălzește Carat Decorcrem și se amestecă ca Topfil Cherry. Se pune între două straturi de blat.

Glazură
Se încălzește Carat Decorcrem Dark la 40 °C și se emulsifiază.

Decor
Se decorează cu figurine de ciocolată.

Poți descărca mai jos tot rețetarul nostru cu inspirație de Crăciun

Tegral Satin Cream Cake, un amestec pudră integral de patiserie-cofetărie, conferă produselor finite un gust savuros și o textură delicată, putând fi utilizat într-o multitudine de aplicații cu prospețime îndelungată.

Passionata: Crema vegetală inovatoare cu gust de frișcă naturală se remarcă prin senzația de prospețime și savoare atât de specifică pentru frișca naturală. Passionata își păstrează culoarea, volumul și textura de 3 ori mai mult decât în cazul utilizării amestecului tradițional de frișcă și crema vegetală.

Glazura Miroir, gata de folosit pentru decorul produselor fine de cofetărie, special concepută pentru acoperire completă, inclusiv pe suprafețe verticale sau curbate este disponibilă în 3 variante: • Neutră – ușor de aromatizat și colorat după preferință • Blanc – cu 20% ciocolată albă Belcolade • Noir – cu pudră de cacao

Descoperă

Rețete asociate