Xmas Crown

Inspirație de Crăciun

Aromele, mirosurile, culorile, decorațiunile ... toate acestea transformă Crăciunul într-un moment de „nostalgie”, care ne aruncă pe fiecare dintre noi înapoi în copilărie, cu amintiri de turtă dulce, cozonac și prăjituri.

PAȘII PE CARE TREBUIE SĂ ÎI PARCURGEȚI ÎN REALIZAREA REȚETEI

Blat
Se amestecă toate ingredientele timp de 5 min la viteză medie. Compoziția rezultată se împarte în două tăvi de 60/40 cm. Se coace la 160°C timp de 10 -12 min. Peste blatul răcit se pune un strat de Pralicrac Chocolait.

Vanilla creamy
Se fierbe laptele, Passionata lichidă și steluțele de anason. Se adaugă zahărul cu gălbenușurile, mixate. Compoziția se aduce la 85°C. Gelatina se hidratează cu apă rece. Se adaugă ciocolata și untul de cacao.

Mousse de ciocolată
Se încălzește frișca și se adaugă peste ciocolată. La 34-36°C se adaugă frișca semi-bătută.

Glazură
Glazura se aplică la temperatura de 38°C pe produsul îngheţat.

Decor
Se decorează cu figurine de ciocolată și fructe proaspete.

Poți descărca mai jos tot rețetarul nostru cu inspirație de Crăciun

Xmas Crown

Autor: Cristian Gae

Gama de umpluturi Topfil obținută din fructe proaspete sau congelate, fără coloranți sau arome artificiale sunt umpluturi stabile la coacere și congelare/ decongelare. Oferă gustul natural al fructelor într-o umplutură versatilă și delicioasă cu fructe întregi sau bucăți calibrate de fruct. Fructul este numărul 1 în Topfil.

Passionata: Crema vegetală inovatoare cu gust de frișcă naturală se remarcă prin senzația de prospețime și savoare atât de specifică pentru frișca naturală. Passionata își păstrează culoarea, volumul și textura de 3 ori mai mult decât în cazul utilizării amestecului tradițional de frișcă și crema vegetală.

Glazura Miroir, gata de folosit pentru decorul produselor fine de cofetărie, special concepută penru acoperire completă, inclusiv pe suprafețe verticale sau curbate este disponibilă în 3 variante: neutră – ușor de aromatizat și colorat după preferință; blanc – cu 20% ciocolată albă Belcolade; noir – cu pudră de cacao.

Tegral Satin Cream Cake, un amestec pudră integral de patiserie-cofetărie, conferă produselor finite un gust savuros și o textură delicată, putând fi utilizat într-o multitudine de aplicații cu prospețime îndelungată.