Rudolph

Rețetă de Crăciun

Ingrediente

MOD DE LUCRU

Blat de ciocolată

Se amestecă toate ingredientele 5 minute la viteză medie. Se întinde compoziția într-o tavă de 60/40 cm. Se coace la 160°C timp de 10 -12 minute.

Peste blatul răcit se întinde un strat de Pralicrac Chocolait.

Inserție vin roșu

Vinul, zahărul, scorțișoara și răzătura de portocală se aduc la punctul de fierbere și se toarnă peste gălbenuș. Se continuă fierberea până la 85°C. Se adaugă gelatina hidratată, apoi se toarnă peste ciocolată.

Mousse ciocolată

Se realizează un cream englaise cu laptele, Passionata și gălbenușurile, se toarnă peste ciocolată și se adaugă scorțișoara pudră. Se încorporează Passionata semi-bătută.

Se decorează cu ornamente de ciocolată.

Gama de umpluturi Topfil obținută din fructe proaspete sau congelate, fără coloranți sau arome artificiale sunt umpluturi stabile la coacere și congelare/ decongelare. Oferă gustul natural al fructelor într-o umplutură versatilă și delicioasă cu fructe întregi sau bucăți calibrate de fruct. Fructul este numărul 1 în Topfil.

Tegral Satin Cream Cake, un amestec pudră integral de patiserie-cofetărie, conferă produselor finite un gust savuros și o textură delicată, putând fi utilizat într-o multitudine de aplicații cu prospețime îndelungată.

Passionata: Crema vegetală inovatoare cu gust de frișcă naturală se remarcă prin senzația de prospețime și savoare atât de specifică pentru frișca naturală. Passionata își păstrează culoarea, volumul și textura de 3 ori mai mult decât în cazul utilizării amestecului tradițional de frișcă și crema vegetală.

Glazura Miroir, gata de folosit pentru decorul produselor fine de cofetărie, special concepută penru acoperire completă, inclusiv pe suprafețe verticale sau curbate este disponibilă în 3 variante: neutră – ușor de aromatizat și colorat după preferință; blanc – cu 20% ciocolată albă Belcolade; noir – cu pudră de cacao.