Renul Rudolf

Inspirație de Crăciun

Pașii pe care trebuie să îi parcurgeți în realizarea rețetei

Crispy

Se topește Pralicrac și se întinde în strat subțire, apoi se decupează la dimensiunea dorită.


Biscuit
Se realizează un ganache 40°C. Toate ingredientele pudră se pun într-un bol. Se spumează albușul cu zahărul. În albușul spumat se adaugă ganache-ul, apoi toate ingredientele pudră. Se coace la 160oC, 15 minute.

Spumă de ciocolată
Se încălzește ciocolată la 40°C și se amestecă cu frișca semi-bătută.

Umplutură de fructe
Se toarnă cu poșul în înteriorul formei de cocolată.

Decor
Se decorează cu figurine de ciocolată.

Poți descărca mai jos tot rețetarul nostru cu inspirație de Crăciun

Renul Rudolf

Autor: Cristian Gae

Gama de umpluturi Topfil obținută din fructe proaspete sau congelate, fără coloranți sau arome artificiale sunt umpluturi stabile la coacere și congelare/ decongelare. Oferă gustul natural al fructelor într-o umplutură versatilă și delicioasă cu fructe întregi sau bucăți calibrate de fruct. Fructul este numărul 1 în Topfil.

Tegral Satin Cream Cake, un amestec pudră integral de patiserie-cofetărie, conferă produselor finite un gust savuros și o textură delicată, putând fi utilizat într-o multitudine de aplicații cu prospețime îndelungată.

Passionata: Crema vegetală inovatoare cu gust de frișcă naturală se remarcă prin senzația de prospețime și savoare atât de specifică pentru frișca naturală. Passionata își păstrează culoarea, volumul și textura de 3 ori mai mult decât în cazul utilizării amestecului tradițional de frișcă și crema vegetală.

Glazura Miroir, gata de folosit pentru decorul produselor fine de cofetărie, special concepută penru acoperire completă, inclusiv pe suprafețe verticale sau curbate este disponibilă în 3 variante: neutră – ușor de aromatizat și colorat după preferință; blanc – cu 20% ciocolată albă Belcolade; noir – cu pudră de cacao.