Ingrediente coajă | ||
---|---|---|
Tegral Clara Ultra | 500 | g |
Apă (20°C) (1) | 870 | g |
Ulei | 340 | g |
Cacao | 50 | g |
Apă (2) | 120 | g |
Ingrediente cremă dulce de leche | ||
Cremyco | 200 | g |
Passionata | 150 | g |
400 | g | |
Sare | 2 | g |
Ingrediente cremă căpșuni | ||
Classic Fraise | 20 | g |
Cremfil Selection Vanilla | 200 | g |
Passionata | 100 | g |
Cuptor cu vatră: 200°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă.
Cuptor rotativ sau convecție la 180°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă. Coacerea se realizează fără abur.
Se amestecă Classic Fraise cu Cremfil Selection Vanilla și Passionata semibătută.
Nivel complexitate:
Pentru o culoare perfectă a cojilor de ecler, folosește Tegral Clara Ultra. Iar dacă înlocuiești o parte din apă cu lapte în rețetă, obții o culoare mai închisă a cojilor de ecler.