Ecler cu căpșuni

Ecler cu căpșuni

Ingrediente coajă
Tegral Clara Ultra 500 g
Apă (20°C) (1) 870 g
Ulei 340 g
Cacao 50 g
Apă (2) 120 g
Ingrediente cremă dulce de leche
Cremyco 200 g
Passionata 150 g
Deli Dulce de Leche 400 g
Sare 2 g
Ingrediente cremă căpșuni
Classic Fraise 20 g
Cremfil Selection Vanilla 200 g
Passionata 100 g

Cum prepari eclerul cu căpșuni

Metodă coajă de ecler
Se mixează ingredientele la viteză mică timp de 1 minut, apoi 5/6 minute la viteză mare.

Regim de coacere

Cuptor cu vatră: 200°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă.

Cuptor rotativ sau convecție la 180°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă. Coacerea se realizează fără abur.


Cremă dulce de leche
Se amestecă toate ingredientele până se obține o pastă omogenă.

Cremă căpșune

Se amestecă Classic Fraise cu Cremfil Selection Vanilla și Passionata semibătută.


Decorare
Se umple coaja de ecler cu cele 2 creme.

Sugestie culoare

Nivel complexitate:  

Pentru o culoare perfectă a cojilor de ecler, folosește Tegral Clara Ultra. Iar dacă înlocuiești o parte din apă cu lapte în rețetă, obții o culoare mai închisă a cojilor de ecler.

Specificații

  • Eclair - Chou
  • Dragobete
  • Ziua mamei