Rulouri umplute

Rețetă cu Mimetic

Cum obții Rulouri umplute

Pasul 1

Se întinde aluatul la o grosime de 2 mm și o lungime de 40 cm. Se taie fâșii de 2 cm lățime.


Pasul 2

Se rulează cu grijă fiecare fâșie de aluat pe tuburi metalice.


Pasul 3

Dacă sunt tuburi conice, se pornește rularea de la capătul subțire spre capătul mai gros.


Metoda de lucru

Temperatura de coacere: 215°C

Timp de coacere: 20 minute

Finisare produs
Se umplu formele obținute cu cremă custard de vanilie și fructe proaspete (zmeură, căpșuni).

Crema de vanilie se obține prin amestecarea a 350 g Cremyco cu 1 l apă rece. Se mixează 2-3 minute până la omogenizare. Înainte de folosire, se lasă 10 minute la rece pentru setare.

Descoperă rețete de inspirație cu Mimetic
Croasant
Rețetă de inspirație cu Mimetic.
Pain au Chocolat
Rețetă de inspirație cu Mimetic.
Bărcuță cu fructe
Rețetă de inspirație cu Mimetic.
Deliciu cu fructe
Rețetă de inspirație cu Mimetic.
Coșuleț umplut
Rețetă de inspirație cu Mimetic.
Cruffin
Rețetă de inspirație cu Mimetic.
Palmieri
Rețetă de inspirație cu Mimetic.
Foeitaj Danish
Încearcă-ți puterile cu unul dintre cele mai fine aluaturi de patiserie, împachetat cu Mimetic.
Foietaj Franțuzesc
Rețetă de inspirație cu Mimetic.