Coșuleț umplut

Rețetă cu Mimetic

Cum obții Coșulețul umplut

Pasul 1

Se întinde aluatul la o grosime de 3,3-3,6 mm. Se decupează dreptunghiuri cu laturi de 8 / 6 cm.


Pasul 2

Se crestează laturile mari, la o distanță de aprox. 1 cm de margine, păstrând capetele necrestate.


Pasul 3

Fiecare fâșie de aluat crestat se suprapune peste partea opusă.


Pasul 4

Se așează în forme de copt cu dimensiuni de 8 / 5 cm. După dospire, se umplu cu umplutura dorită.


Metoda de lucru

Dospire finală
+/- 70 minute la 28°C, 85% umiditate relativă

Decorare înainte de coacere
După dospire, se aplică soluția pentru luciu Sunset Glaze (cu pulverizatorul sau cu pensula). Fiecare formă se umple cu umplutura termostabilă dorită, dulce sau sărată.

Temperatura de coacere: 210°C

Timp de coacere: 18 minute

Descoperă rețete de inspirație cu Mimetic
Croasant
Rețetă de inspirație cu Mimetic.
Pain au Chocolat
Rețetă de inspirație cu Mimetic.
Bărcuță cu fructe
Rețetă de inspirație cu Mimetic.
Deliciu cu fructe
Rețetă de inspirație cu Mimetic.
Cruffin
Rețetă de inspirație cu Mimetic.
Palmieri
Rețetă de inspirație cu Mimetic.
Foeitaj Danish
Încearcă-ți puterile cu unul dintre cele mai fine aluaturi de patiserie, împachetat cu Mimetic.
Foietaj Franțuzesc
Rețetă de inspirație cu Mimetic.
Rulouri umplute
Rețetă de inspirație cu Mimetic.