Pain au Chocolat

Rețetă cu Mimetic

Cum obții Pain au Chocolat

Pasul 1

Se întinde aluatul la o grosime de 3-3,5 mm. Se decupează dreptunghiuri cu lățimea egală cu cea a batoanelor de ciocolată folosite (8 cm) și o lungime de 10 cm (40 g / buc).


Pasul 2

Se pune primul baton de ciocolată aproape de marginea de sus a aluatului.


Pasul 3

Se acoperă cu aluat primul baton de ciocolată, apoi se adaugă al doilea baton de ciocolată peste lipitura aluatului.


Pasul 4

Se rulează încă o dată, acoperind în întregime ciocolata, după care se întorc cu lipitura în jos.


Metoda de lucru

Dospire finală
+/- 70 minute la 28°C, 85% umiditate relativă

Decorare înainte de coacere
După dospire, se aplică soluția pentru luciu Sunset Glaze (cu pulverizatorul sau cu pensula).

Temperatura de coacere: 210°C

Timp de coacere: 18 minute

Descoperă rețete de inspirație cu Mimetic
Croasant
Rețetă de inspirație cu Mimetic.
Bărcuță cu fructe
Rețetă de inspirație cu Mimetic.
Deliciu cu fructe
Rețetă de inspirație cu Mimetic.
Coșuleț umplut
Rețetă de inspirație cu Mimetic.
Cruffin
Rețetă de inspirație cu Mimetic.
Palmieri
Rețetă de inspirație cu Mimetic.
Foeitaj Danish
Încearcă-ți puterile cu unul dintre cele mai fine aluaturi de patiserie, împachetat cu Mimetic.
Foietaj Franțuzesc
Rețetă de inspirație cu Mimetic.
Rulouri umplute
Rețetă de inspirație cu Mimetic.