Pain au Chocolat

Rețetă cu Mimetic

Cum obții Pain au Chocolat

Pasul 1

Se întinde aluatul la o grosime de 3-3,5 mm. Se decupează dreptunghiuri cu lățimea egală cu cea a batoanelor de ciocolată folosite (8 cm) și o lungime de 10 cm (40 g / buc).


Pasul 2

Se pune primul baton de ciocolată aproape de marginea de sus a aluatului.


Pasul 3

Se acoperă cu aluat primul baton de ciocolată, apoi se adaugă al doilea baton de ciocolată peste lipitura aluatului.


Pasul 4

Se rulează încă o dată, acoperind în întregime ciocolata, după care se întorc cu lipitura în jos.


Metoda de lucru

Dospire finală
+/- 70 minute la 28°C, 85% umiditate relativă

Decorare înainte de coacere
După dospire, se aplică soluția pentru luciu Sunset Glaze (cu pulverizatorul sau cu pensula).

Temperatura de coacere: 210°C

Timp de coacere: 18 minute