Răsucele cu vanilie și ciocolată

Rețetă cu Mimetic

Cum obții Răsucele cu vanilie și ciocolată

Pasul 1

Se întinde aluatul la o grosime de 2-2,5 mm. Lățimea foii trebuie să fie de minim 40 cm.


Pasul 2

Pe jumătate din lățimea foii se întinde crema de vanilie preparată în prealabil.


Pasul 3

Se presară chips-uri de ciocolată peste crema de vanilie.


Pasul 4

Se suprapune jumătatea de aluat fără cremă.

Se taie fâșii de 2,5 cm lățime.

Se răsucesc fitilele de 4 ori și se lasă în tăvi.


Metoda de lucru

Dospire finală
+/- 70 minute la 28°C, 85% umiditate relativă

Decorare înainte de coacere
După dospire, se aplică soluția pentru luciu Sunset Glaze (cu pulverizatorul sau cu pensula).

Temperatura de coacere: 210°C

Timp de coacere: 18 minute

Crema de vanilie se obține prin amestecarea a 350 g Cremyco cu 1 l apă rece. Se mixează 2-3 minute până la omogenizare. Înainte de folosire, se lasă 10 minute la rece pentru setare.

Descoperă rețete de inspirație cu Mimetic
Croasant
Rețetă de inspirație cu Mimetic.
Pain au Chocolat
Rețetă de inspirație cu Mimetic.
Bărcuță cu fructe
Rețetă de inspirație cu Mimetic.
Deliciu cu fructe
Rețetă de inspirație cu Mimetic.
Coșuleț umplut
Rețetă de inspirație cu Mimetic.
Cruffin
Rețetă de inspirație cu Mimetic.
Palmieri
Rețetă de inspirație cu Mimetic.
Foeitaj Danish
Încearcă-ți puterile cu unul dintre cele mai fine aluaturi de patiserie, împachetat cu Mimetic.
Foietaj Franțuzesc
Rețetă de inspirație cu Mimetic.
Rulouri umplute
Rețetă de inspirație cu Mimetic.